Morsdag!

Eftersom det är morsdag idag så var jag  faktiskt snäll och gav mamma en blomma, ett kort och en trädgårdsak som hon sett.

Gud vad mycket bilder det blev i bloggen idag..Här är två till!





<3

Det känns faktiskt lite sjukt, jag och min mamma har verkligen grymt bra kontakt. Och det är jag otroligt glad över!

Nu ska jag sova, upp tidigt imorgon igen..

godnatt!




BILDER FRÅN IGÅR&IDAG


Nadja funderade att ha dom här byxorna  går eftersom det var Neon Night



Inne på nordic





Amanda, Pamela och Nadja - snyggingar!


Suddig bild på mig och Nadja.


Morgontrötta Nadja, hihi.



Åt Jordgubbar ute, ååååh sommar in my heart


pluggade en stund i solen..

så, nu fick ni lite bilder ifrån min helg!

tack för kvällen igår alla sötnosar! ♥

31 Maj

Jag hann inte uppdatera igår under dagen, hade fullt upp. men jag hoppas det inte gjorde så mycket och att ni inte satt framför datan hela dagen och ugglade!

Kvällen igår var ganska bra!

Först tog vi bussen in till stan och gick till Svenska Mässan där vi ställde oss i kön. Att vara bland dom 500 första var ju bara att drömma om. Men vi kom hyfsat långt fram ändå! Jag skrev ju igår också att det skulle vara skönt att köa i sol. Verkligen inte! Nästan bara värre. Det var svettigt, trångt och massa personer som stog och rökte i folkmassan. Sen gjorde det väl inte saken bättre heller att man hade massa jobbiga utlänningar bakom en som knuffades, taffsade och drog wn i håret. Men när jag sa till dom ordentligt så lugnade dom ner sig. Tack och lov! Träffade pamela & anette i kön också så dom gjorde oss  sällskap under kvällen med!

Vi kom in ungefär vid 9 tiden. 3 timmars köande! Fattar inte hur vi orkade, men om jag ska vara ärlig så kändes det som att det gick rätt snabbt.

Inne på nordic var det iallafall kul, enligt mig. Extra kul att se allas miner när man dissar dom (ja, inte alla då). haha
Träffade även massa landvetterfolk där inne med, nylund, nathalie, melina, linn, bäck & johanna bla.


Vid kvart över ett så blev vi hämtade och då  kände man verkligen att man var trött efter 4 timmars dansande! Jag & Nadja åkte iallafall hem till mig. Men som vanligt kunde man inte sova för att man är så "uppspelt" och har så mycket att prata om.

Imorse så gick vi upp "pigga" och glada vid halv 9 och gick ut en sväng. Finns det bättre start på dagen liksom?
Sen när vi kom hem så åt vi en god frukost ute på altanen innan vi skulle bege oss mot träningen. Vi skulle samlas i centrum för en "överaskningsaktivitet", som visade sig vara ett träningspass på hälsanshus med agnes mamma! Det var sjuuuukt jobbigt eftersom alla var trötta efter gårdagen, men det var jävligt kul!

Nej, nu ska jag ut och plugga lite i solen. Lägger upp bilder ifrån gårdagen senare!

pusspusspuss


30 Maj

Solen skiner, inga sura miner! Jag är bara jävligt förskyld, går och nyser hela tiden. haha

Gud vads skönt det var att få sova ut idag, det behövde jag verkligen. Åt frukost ute på våran altan och sen har jag bara legat i solen och ätit glass. Det är så det ska vara!


Idag blir det en rolig dag, snart kommer Nadja hit och så ska vi göra iordning oss tillsammans innan det blir Nordic ikväll med Amanda, Daniella & Matilda. Vi ska åka in vid sex tiden så vi kan bli bland dom 500 första. Tur att det är fint väder så att man slipper köa i regn. På nordic i vintras var det ju jätte kallt och typ lite snö om jag inte minns fel, brr.

Igår hade vi det sista provet på denna terminen. Bara lite inlämningar kvar och sen är det klart! Sen efter skolan så åkte jag in till stan iallafall för att köpa lite saker inför nordic, fast det lustiga var väl att jag inte behövde nått egentligen. men kom iallafall hem med en enkel tröja från ginatricot och en jätte söt bh.



Någon i nordstan hade lagt ut en "gräsmatta" och skrivit "Vänligen, beträd ej gräsmattan". Ni skulle sett allas miner, vissa försökte hoppa över den, medans andra sprang snabbt över och kollade sig runt så att ingen såg, klockrena miner!



Coola kussen! (Nadja)
 


Nu ska städa lite innan coolingen över kommer. Uppdaterar under dagen! Puss

28 Maj

Jag var  hemma tidigt idag, Redan klockan tio i elva! Gick bara på mina 2 första lektioner innan jag gick hem.


Jag har ju haft ont i huvudet ett tag, och känt mig yr och orklös, ni vet ju hur jag mådde förra fredagen. Så igår så följde mamma med mig till läkaren för att kolla så allt var okej. Lite tråkigt att jag bara fick värsta kaxiga läkaren som inte förstod någonting, hade lust att vara riktigt otrevlig mot honom! Men iallafall så kollade han mitt hjärta och så fick jag ta blodprov, i armen! jag är ju verkligen rädd för sprutor och blod och sånt så för mig var det ju ingen hit.  men det gick fint, och proverna var jätte bra sa dom. så det kändes verkligen skönt att veta, gick därifrån lättare än jag kom dit. skulle även ta ett "kiss-prov" men jag kände mig så stressad att bli klar att det inte funkade. det gjorde inte saken bättre när nadja smsar också

Nadja: "jag är så jäävla kissenödig!"
Lovisa: "tyyyst, jag koncentrerar mig!!!"
Nadja:  "hahahahaha"

Sen på kvällen så gick jag till öppna skolan. Egentligen är det ju grymt tråkigt där, men med trevligt folk blir det ju absolut bättre!


där jag tog blodprovet, man kanske märker att jag är stolt som klarade det?



senare på kvällen: oscar, mattias & robin.


nu ska jag åka till ulricehamn med mina föräldrar, PUSS

You take the breath right out of me.

Skolan idag var faktiskt inte så seg som jag trodde den skulle vara, men det kanske berodde på att jag skrattade mig igenom den pga att jag var så jäkla trött. Fick kolla på film under spanska lektionen också, och sen fick vi glass på svenskan. Sånna saker gör alltid saker bättre!


Nu ska jag ta tag i HKK arbetet!  Jag måste, även hur mycket jag än försöker komma på bortförklaringar till att slippa det. Jag & Bella fick ju bara G på vårat praktiska prov så jag tror jag har sänkt mig i Hemkunskap. Men det får bli att ta igen nästa termin, peppa peppa

Senare ikväll är det träning med 92orna som vanligt, hoppas det spöregnar så vi slipper att springa *blink*




26 Maj

Godmorgon!

Sitter i skolan nu & har studiepass. Ska göra mitt HKK arbete, men det går inte så bra.

Läste igår på mitt horoskop att detta ska vara en riktigt otursdag och det har det verkligen varit!

- vaknade 1 h försent och var tvungen att stressa som fan för att hinna till skolan
- spillde ut min foundation över hela våran vita matta, går inte att få bort.

Undra vad som händer näst..

Nu slutar vi visst, ska ha spanska nu i en timma. Åh, vad kul. host-host

Skriver senare om jag hinner, mycket att göra idag. pusspuss

25 Maj

Blondinbella kom med förslaget att man skulle skriva upp saker som får en glad, och sen ska man försöka göra så mycket av dom sakerna som man hinner under veckan, så det har jag suttit och pysslat med en liten stund nu. och jag har konstaterat; jag tror denna veckan blir super!

Skolan idag var ganska soft. Tänkte gå hem från våran sista lektion: SO, eftersom jag har ett arbete i det som ska vara inlämnat på onsdag och jag känner att jag jobbar mycket bättre hemma. Men imorse så blev jag påmind om att våran lektion skulle var inställd idag, så det blev ju bra ändå!

Skyndade mig hem så att jag skulle hinna bli klart med arbetet idag. Låg väldigt mycket efter eftersom jag redan bestämde mig för 1 månad sen att jag inte skulle jobba med det i skolan, utan hemma. Jag blir så okoncentrerad i skolan och detta arbetet skulle bli bra, det lovade jag mig själv. Blev iallafall nyss klar med det och det känns jätte skönt. 2 dagar för tidigt också!

Nu är det bara 1 HKK inlämning kvar också tills onsdag, och ett prov tills fredag. Sen borde väl allt vara klart? Ska ge järnet nu iallafall den sista veckan då jag har chansen att påverka mina betyg.

Fick tillbaka mitt matteprov idag också, fick 20/23 p och jag är jättenöjd och förvånad också faktiskt. Det kändes inte lika bra att göra det som poängen resulterade. Men jag är glad.

Nu ska jag gå ut och njuta av kvälls solen på våran underbara altan. Vi har en snickare hemma så jag orkar inte sitta inne och höra på allt buller.


jag och bellisen innan gympan!


yasmine, sara, emil & joe.


nadjapadja


jag & embla satt ute och kollade på fotboll på språkvalslektionen!


nu ska jag fixa lite saker, puss och kram!

I'll be there for you


Min eftermiddag var väldig trevlig faktiskt. Först gick vi och strosade på stan en stund. Gick in till "Din sko" bl.a för att kika lite. Har ju velat ha ett par röda pumps som funnits där, men för ett tag sen tog dom slut. Men jag har ändå alltid haft lite hopp kvar. Och vet ni? när jag väl går förbi en hylla så dras min blick direkt till en liten röd sko som står bland några andra skor. Så jag springer fram till den (jag ttror väl att någon annan ska hinna ta den?) och blir jätteglad. Det var exakt den skon som jag har letat efter och precis min storlek. Och det fanns bara den skon kvar! Så det kändes ju verkligen som det var meningen att jag skulle ha denna skon. Så jag tvekade inte en sekund på att köpa dom. Nu är dom mina!

Middagen var trevlig också! Var på ett ställe där vi inte hade varit förut. Dom hade en desert som hette: "Ta-hur-mycket-glass-du-vill". Så det gjorde jag och mamma! Det var lite pinsamt att gå förbi allt folk hela tiden eftersom verkligen alla vände sig om och tittade på oss, och i slutet så skrattade dom också åt oss. Men det bjuder vi på!



 
nya skorna, tänk dom till ett par bruna ben, jeans shorts & vitt linne i sommar? perfa!



Dagens outfit.

Nu ska jag bada, raka benen, måla naglarna etc.

pusss


In mot stan

Nu ska jag & min kära familj ta bussen in till stan. Vi ska äta födelsedags middag på någon resturang.

 Så det blir säkert mysigt!

24 Maj

Grattis på födelsedagen pappa!

Har inte uppdaterat på några dagar för att jag inte har hunnit, eller mått något vidare.

I fredags hade jag många roliga planer som jag såg framemot. Men när jag & mamma skulle åka till Allum på dagen så började jag må jätte dåligt, svettades samtidigt som jag frös, kände mig svimmfärdig och hade ont i magen. Orkade inte äns sitta upp vanligt i bilen, så jag fick lägga mig ner och vila medans mamma snabbt gjorde våran tänkbara shoppingrunda. Som tog 10 minuter? Sen åkte vi hem, somnade i soffan & när jag vaknade konstaterade jag att det inte skulle bli någon utgång för mig den kvällen. Så hela den dagen låg jag nästan bara framför TVn och kollade på filmer. Det var som jag var försvunnen i en helt annan värld.

Igår så vaknade jag utvilad och pigg, man hade inte kunnat tro att jag faktiskt hade mått så dåligt i fredags som jag verkligen gjorde. Jag & Nadja åkte iallafall in till stan, köpte en skolavslutningsklänning, en t-shirt & en present till pappa.

Det brukar ofta vara kul att gå runt i stan, men dagen var faktiskt jävligt kul som erbjöd chockerande inslag.

Bl.a kom det fram en kille som frågade efter mitt nummer & när han gjorde det så kom det fram ytterligare en kille som ställde sig och började kyssa den killen som frågade efter mitt nummer? Jag & Nadja stog säkert som två gapande fågelungar innan vi började gapskratta åt dom. Haha

Sen på kvällen kom våra förra grannar hem till oss, jag behövde egentligen inte vara hemma, men det var så otroligt längesedan som jag träffade dom, och vi hade jättebra kontakt med dom förut. Så jag var nästan bara tvungen. Och trevligt var det.

Började faktiskt sakna att bo där vi bodde innan lite. Hela mitt liv är ju uppbyggt därifrån.. Menmen.



20 Maj

..Nej, jag fyller inte år idag till alla som har undrat det. Jag fyller år den 20 April så ni är tyvär lite efter. Hihi

Igår var det en riktigt skön dag, kände mig pigg & glad.

På kvällen tränade jag med 92orna, först skulle man ut och springa men jag, emma, roberta, danne & lukas sprang hem till emmas farmor och fikade istället. Sen gjorde vi lite situps på vägen så att tiden skulle gå och sen sprang vi tillbaka. Fuskare är vi, men att springa eljusspåret är ju bara såå tråkigt och jag och emma konstaterade att vi har sämst kondis!

Annars gick träningen igår sjukt bra, jag sprudlade av glädje när jag kom hem!


Om denna dagen idag har jag inte lust att skriva så mycket om, måste vara den segaste ever iallafall!

Senare ska jag nog klippa min lugg & komma på en bra lösning till min utväxt. Liksom, mitt hår växer ju rätt snabbt och snart kommer väl mitt hår vara hälften vitt & hälften brunt med blonda slingor om jag inte gör något nu, my gosh.

Puss på er.






18 Maj

Jag är så sjukt trött, att ha elevensval är faktiskt jobbigare än att gå i skolan, fast på ett annat sätt. Men det kan bero på att jag har valt dans och dansar i typ 5 timmar med bara en ½ h rast, eller att vi har en jobbig lärare? Om vi hade fått sköta det själva utan att hon la sig i hela tiden hade vi varit klara med 3 danser nu, lätt!

Tur att man har bra tjejer i omgivningen iallafall. Hade inte pallat annars.

Man hör verkligen på mig att detta inte är min dag. För det är det verkligen inte. Som jag sa, jag orkar inte kämpa för allting längre. Specielt inte falsk vänskap, besviken på dig.

Nej, nu ska jag gå och lägga mig på våran nya spikmatta. Har hört att dom kan bota när man har ont nånstans. Så snälla, bota min höft!

Om ett tag skriver jag en redovisning om hur det gick :)

/lovisa rosén

17 Maj

Gårkvällen var mysig faktiskt. Men melodifestivalen var ju sämst. Jag tyckte verkligen inte om norges låt som vann, men jag älskade azerbaijans och finlands låtar! Undra varför det alltid går så dåligt för sverige dock..

Idag så gick jag upp rätt tidigt, och gjorde iordning mig. Sen gick jag och mötte Nadja & Joakim Westerman. Vi gick och kollade på våran träning som började klockan 12.00. Fick ett antal bollar på mig av jocce så jag har lite ont överallt. Jag ska hämnas!

Sen så skjussade jocce ner mig och nadja till centrum på hans lilla cykel. Jag trodde seriöst jag skulle dö, men eftersom jag skriver nu så klarade jag mig. Men det var ruskigt nära att vi blev påkörda vid ica.

Sen så gick vi till buren och träffade Oliver Lindhart & Mattias Lindblom. Spelade lite fotboll innan vi gick ner till Landevi för att titta på 93ornas match. Träffade Linnea Strid som vi var med också. Dock blev det inte så mycket kollande på matchen utan mer kollande på killar. Nummer 14 alltså, grr. Skämde dock bara ut mig lite.

Sen tog jag bussen hem. Och hamnade tillslut framför en film på TVn  "Galen i kärlek". Sjukt bra film faktiskt. En sån som har mycket sanning i sig och inte bara "perfekt kärlek", liksom. Det är ju rätt ovanligt med det.

Dagen har varit bra, mycket skratt och trevliga människor. Dock blev slutet inte bäst men det löser sig det också.

Nu ska jag gå och lägga mig. Börjar halv 9 imorgon så jag kan sova en ½ h längre. Alltid något!

 Puss på er!





16 Maj

Hej. Håller på att  fixa ny design på bloggen som ni ser. Den ska bli rosa nu förstår ni.

Idag så vaknade jag rätt tidigt och eftersom det var fint väder så kom pappa med förslaget att vi skulle ut och springa, så det gjorde vi.

Det var verkligen jätte härligt och världens bästa start på dagen.



Annars så har det varit en lugn dag idag, har "tagit hand om mig själv" och fixat lite saker.

Skulle egentligen tagit bussen som gick för 5 minuter sen, men eftersom jag snackade i telefon med jocce så hann jag inte göra iordning mig klart, så jag får ta nästa buss, men det är det väl ändå värt? har iallafall lovat mina föräldrar att åka med till deras kompisar ikväll och grilla/kolla på melodifestivalen, så det ska jag göra.

och om ni inte redan förstog, så menar jag alltså att ni ska skicka överdrivet mycket sms till mig! :)

Ha en fin kväll!


A reason to believe

Jag har så mycket att säga, men finner inga ord.

Jag är så trött på att behöva kämpa för allting och att ingen förstår, eller vill förstå.





15 Maj

Musical idag då, och det var kul. Bättre än förra året iallafall.

Jag, agnes, matilda, nadja & gabbe har kommit på en början till värsta grymma dansen till "does your mother know". Det var nästan så att man inte ville gå hem utan vara kvar och dansa hela dagen.

Dock så har jag känt mig "nere" hela dagen idag, något tynger mig. Har väldigt ont i min höft också, har skadat den på innebandyn.

Så..idag känner jag inte för att göra något specielt. Har lust att gå till sjön, sätta sig på bryggan med filtar och prata djupa samtalsämnen med någon.

Puss

14 Maj

Var ledig idag, och det behövdes verkligen!

Vaknade upp vid klockan 10, kände mig utvilad och pigg. Sen gjorde jag iordning mig sakta men säkert innan jag drog in till stan med Embla, Matilda & Nadja. Det var ett tag sen jag var inne i stan nu, eftersom jag helst försöker hålla mig därifrån nu när jag får mitt barnbidrag och har ett eget ansvar för mina pengar.

Men jag köpte iallafall; ett linne & en klänning (kanske ska ha den på skolavslutningen) från Ginatricot, ett läppstift från IsaDora och en liten väska från Bianco.

Tack tjejer för dagen, den var mysig!

Föresten så har jag verkligen kommit in i en rosa period, jag vill ha allt i rosa! tofflor, pyjamas, smycken, linnen, läppstift osv

Imorgon börjar jag 9.10 eftersom vi börjar med elevensval nu. En liten fågel viskade också i örat att vi ska se på Mamma mia imorgon på morgonen eftersom det är den musicalen vi ska göra. Så jag antar att jag kommer gå runt och sjunga på Abba-låtar i några veckor nu..  Men det är ingen fara eftersom dom gör mig lycklig.

Hörs imorgon sötnosar!

13 Maj

åh,  just nu känns allt så befriande.  dom flesta proven är avklarade nu och jag slipper allt plugg i ungefär 11 dagar eftersom vi ska ha en del lov dagar + elevensval vecka. kan det blir mer soft liksom? har valt musical så det blir nog bra!

efter skolan, (som var jätte seg idag) så var jag med nadja. vi var så sjukt trötta att vi inte orkade göra någonting, så vi låg och skrattade åt varandra på golvet istället. sen gick vi ut och hoppade studsmatta, lovely.





jag älskar dig

10 Maj

Dom sista dagarna har verkligen varit över-fulla med saker att göra. Så då blir bloggen drabbad, tyvär

Kom nyss hem ifrån innebandyn, spelade match idag mot p00, och vann med 8-2. Och jag la 2 mål, så det kändes bättre än bäst.

I torsdags så glömde jag mitt smink i idrottshallen, och sen när jag kommer tillbaka för att leta efter det är det helt borta. Såå tråkigt. Allt smink som låg där var nytt , och var säkert värt tillsammans runt 800? jag får väl skylla mig själv, men ändå. Och vem liksom vill ha någon annans mascara?
På eftermiddagen
så gick jag och nadja iallafall till UG för att planera discot som skulle vara dagen efter. Jag blev faktiskt förvånad över hur mycket saker man måste göra innan varje disco egentligen, jag har alltid tagit det förgivet att det bara är  "att gå dit", men det är mycket, mycket mer än så. Jobbade i ungefär 3 timmar innan jag tog bussen hem, och då var vi inte äns i närheten av klara.

I fredags gick jag först till skolan och gjorde mitt Fysik prov, sen hade vi en matte lektion, och rast. Innan vi åkte till Vetenskapsfestivalen. Hade verkligen inte tid egentligen, och lärarna är ju inte så specielt smarta att komma och säga att vi ska åka dit typ 2 dagar innan? Men där så pratade vi iallafall om sex, och bara sånt man visste innan. Helt onödigt, men vi hade en kul grupp iallafall. Nadja stackarn hade dock inte sån tur, hennes mobil blev påkörd av spårvagnen och hennes nya väska gick sönder..

Sen så kom vi hem vid 4, och då gjorde jag och nadja oss iordning hemma hos mig innan vi gick ner till UG. Kvällen var faktiskt förvånande tråkig. Musiken var dålig, och många människor man kände som är roliga fick inte komma in pga att dom hade druckit. Men allt var ju inte tråkigt, så  tack alla som gjorde kvällen bättre.

Igår så vaknade jag och Nadja upp hemma hos mig. Sen låg vi och pratade om fredagskvällen rätt länge, mysigt var det. Sen hjälpte Nadja mig att städa innan jag var tvungen att åka ner till Kullavik för att gå på kalas. Trodde det skulle bli jätte tråkigt, men det var faktiskt riktigt kul. När alla hade fått lite alkohol i sig så började dom köra armbrytning, och mormor vann hela skiten. Det blev iallafall mycket skratt. Och tack till min halv morbror Sebastian (som är 13 år) för att du gjorde kvällen bra. Han är bäst att snacka med och kommer med bra råd.

Nu ska jag plugga. Har 2 prov på måndag & tisdag, och sen är det prov uppehåll.
Fick föresten ny mobil i torsdags så nu tycker jag att alla smsar, 0700570400.

Puss /Lovisa




5 Maj

Okej, på fredag gäller det. Det är nu, eller aldrig.

Annars har denna dagen varit väldigt hektisk. Först fick jag gå ner till skolan i regnet, och sen när jag kommer till skolan upptäcker jag att mina nycklar är borta, panik! Jag har ju liksom bara tappat bort dom ett x-antal gånger innan, vi har till och med fått byta lås på huset? Så på Svenska lektionen gick jag och nadja och letade efter nycklarna hela vägen hem till mig, utan något större resultat. Men sen när vi precis kommer fram till mig så kollar Nadja lite snabbt i min väska, en gång till. Och upptäcker ett fack jag inte har en aning om fanns. Och var ligger där? Jo, mina nycklar! Nadja, har jag någon gång sagt att du är bäst?

Iallafall, eftersom vi inte orkade gå tillbaka med en gång så åt vi lunch hemma hos mig och jag städade mitt rum, sen gick vi tillbaka så vi kom lagom 10 minut försent på våran SO lektion lektion.

Sen hade jag prov idag också, spanska. Låg hela kvällen igår & pluggade, somnade till och med med böckerna. Under natten så vaknade jag upp hela tiden och satte mig upp i sängen hastigt och tänkte "ska jag ha prov nu?!", my god, jag ser spanska ord överallt. habbla habbla

missade att jag hade kemi läxa idag också så jag fick skriva av nicke, tack. är det bara jag som märker att jag inte kan kontrollera mig själv när jag är stressad?

Gosch, ser på klockan att hon är halv 5 och nu ska jag gå ut och möta Nadja, vi ska träna. Jag måste hinna byta om snabbt!

Har jag någon gång sagt att jag hatar tisdagar, och att tisdagar hatar mig?

Odio a estudio

Jag kan lova att jag tyckte träningen var den jobbigaste på länge, jag var dö trött & tiden gick i slowmotion. Men efteråt kändes det skönt, verkligen.

Sen har jag typ pluggat hela eftermiddagen. Men allt går ju ut ur hjärnan lika snabbt som det kommer in. Något ligger och distraherar mig i bakhuvudet.

+ Att jag kom på när jag väl satt och tänkte att jag måste baka till föräldrar mötet imorgon, helvette. Jag har absolut ingen tid för det.

Åh, tycker verkligen inte om när man har "prov perioder" i skolan, som vi börjar med nu. Ingen fritid, inget liv!

3 Maj

Godmorgon bloggen.

En sak är faktiskt lite konstigt. Både i fredags och lördags vaknade jag prick 8. 48, och idag så vaknade jag och kollade på klockan. Vad är hon då? Jo, 8.48.

Jag har kommit in i en period då jag inte vill sova "länge" längre, utan jag vill, eller rättare sagt, måste gå upp och göra något.

Idag så konfirmeras Bella, Amanda, Nadja, Lollo & Daniella. Hade egentligen tänkt att gå dit och kolla,  men det blev inte så. Tycker iallafall dom har varit jätte duktiga som har gått dit nästan varje tisdag. Jag skulle ju konfirmera mig, men jag gav upp redan efter första gången. Haha

Så nu när jag inte ska dit så tänkte jag att jag ska gå och träna istället. Har innebandy träning ifrån 12.00-14.00, orkar egentligen inte gå och det känns inte som det kommer vara så specielt mnga där, men eftersom jag inte ska träna på fredag så kanske jag ska träna idag ändå..

Puss!




2 Maj

Jag känner mig typ "fri" idag, det roliga är att jag har ingen aning varför. är jag inte det annars också liksom?

Läste igenom inlägget jag skrev i tisdags nyss och det lät  ju som jag är jätte trött på livet där, men det är jag inte. ( inte just nu iallafall) Jag tror Maj kommer bli en jätte bra månad med massa roliga saker. Hoppas det iallafall. Om bara vädret är fint, det är varmt och man kan sova någonstans finns det väl inga gränser för att ha kul, eller?

I onsdags var jag ensam hemma så Nadja sov hos mig, Vi var ute bl.a och hoppade studsmatta samtidigt som vi lyssnade på Abba låtar. Åh, vilken känsla att hoppa upp i luften medans dom sjunger "daaancing queen".

I torsdags var det ju Valborg. På kvällen så gick jag och träffade Nadja, Linnea, Gabbe & Agnes. Vi gick till kommunala & träffade massa folk. Själv så tyckte jag att det var rätt segt där då, men sen fick någon för sig för att lura alla att "polisen skulle komma" så då förflyttade sig alla till kyrkan, i år igen. Där blev det också väldigt mycket trevligare, träffade massa människor som jag fick kontakt med förra sommaren. Bl.a Axel & Niclas. Jag & Niclas t.ex, hade ju väldigt bra kontakt i höstas, men sen så tappade vi kontakten helt och hade typ inte snackat på ett halv år, föräns i torsdags då. Kändes iallafall hur skönt som helst att snacka igen.

I går så var jag hur seg som helst, så då orkade jag inte göra så mycket. Jag & Mamma åkte till Allum, köpte smink, "hårband", en klänning, ett linne & en t-shirt. Sen på kvällen kollade jag på Humorgalan som Unicef håller i, dom kämpar för världens utsatta barn. Och jag fastnade verkligen för en liten kille som dom hade ett repotage om, Han var väl ungefär 7 år. Hans föräldrar hade dött så han fick sköta om sin familj, och han fick inte gå i skolan. Sen så berättade han samtidigt som han grät,  det sista hans mamma hade sagt till honom innan hon dog och det var typ "Du får aldrig ge upp". Tyckte verkligen så synd om honom. 7 år, och redan så medveten om livet.


Ska gå ut nu, ha en trevlig lördagskväll.

/lovisa rosén






Lista på bloggare på Svensk bloggtrafik - Gratis trafik till din blogg