Rädd för att åka buss på kvällen?

Det är så tråkigt när man tappar kontakten med personer som man tycker om, och specielt utan andledning. Tidsbrist hade kunnat vara en orsak, men den håller inte i längden tycker jag. Jocke & Jonte hade jag iallafall inte träffat på hur länge som helst, och det var ett roligt återseénde!

Och våran "mysiga middag" blev bra, pizzan var utsökt och sällskapet underhållande och förutom den lite torra kladdkakan så blev det faktiskt lyckat!

Spelade Guitar Hero för första gången i mitt liv också (förutom när jag, bella & lollo delade på en gittar en gång) och gud vilka skills man hade då! Nej, men det var ganska svårt i början att hänga med men det blev ju faktiskt bara bättre och bättre!

För ni som undrar föresten angående min rubrik (Rädd för att åka buss på kvällen?) så har jag kommit på att jag hatar att åka buss själv när det är mörkt ute. På kvällarna är det inte så många som åker min buss och jag är alltid rädd att typ busschaffören ska köra iväg med mig någon annan stans eller typ inte öppna dörrarna när jag ska av. Hm.. Är det någon mer som känner så eller är det något fel på mig bara?



Jag med IFK hatten såklart!


Nadja ringde till pizzerian! :D


Snygging! När dom skulle ner och hämta pizzan


Nadja & Jonte!


Jocke gillar myyyyycket grädde.


Jocke, min och Nadjas pudel  <3 (okej, ingen fattar men ändå)

Där var några normala bilder ifrån kvällen! Puss på er


Mysig fredag

Tja bloggen,

Sitter hemma hos J&J nu, alltså Jocke and Jonte. Dom 2 är sköna killar alltså!
Vi ska försöka ändra min bloggdesign lite, så det kan hända att den ser konstig ut men det är ju bara för att den inte är klar isåfall. Det blir nog bättre än den var innan iallafall, enkel och tråkig.

Nej, nu måste jag gå upp till dom andra och hjälpa till. Dom försöker göra en kladdkaka som vi ska ha som efterrätt till våran "mysiga fredags middag" - som blir pizza! (eftersom ingen här har några kock kunskaper) jag har tagit på mig ansvaret att ringa ner till Pizzerian och Nadja&Jonte ska ta moppen ner till centrum och hämta den.

Ni får ha en fin kväll, ta hand om era nära och kära så hörs vi senare! Puss & Kram ♥

31 Juli

Hej sötnosar

Skulle egentligen gått upp klockan 9 idag, men jag vaknade vid 8 av en mardröm så jag gick upp då istället. Sen dess och fram tills nu har jag städat huset, och då menar jag verkligen hela huset! För att få mina solbrillor jag hittade så var jag tvungen att damma, dammsuga och tvätta golven och det lät ju bra eftersom jag sparade mina pengar då istället. Men fy vad tråkigt det är att städa, jag ska aldrig bli städerska!


Nu är jag iallafall klar, puh. Ska ta en snabb dusch innan jag ska möta upp Nadja, vi ska hem till Jocke idag. Skit längesen man träffade honom så det ska bli kul!

Ha en bra dag så hörs vi senare, puss!





















Bild från en fikastund förra sommaren med Jocke & Nadja, det var nog den roligaste ever typ!

Kväll hos Nadja

Har kommit hem ifrån en kväll hemma hos Nadja, med henne, Mattias & Robin. Dom ville köra anden i glaset så vi gav det en chans till. Sist jag, nadja, matte och martin körde det så satt vi ju och skratta hela tiden och det blev inte bättre denna gången heller. Jag försökte verkligen vara koncetrerad på det vi höll på med men så fort jag kollade på någon annan så brast det, men aja. Det funkade väl sådär med själva anden i glaset grejen, jag själv tror ju på det men det var inte så lätt att övertyga killarna om att ingen av oss flyttade på glaset. Har ni kört det någon gång och funkade det då?

Nu ska jag hoppa i några sköna kläder, ta mig ett glas fil med kanel på som jag saknat och kolla på alla paradise hotel avsnitt som jag missat, underbart. Imorgon ska jag upp tidigt och städa. Ifall ni minns så lovade ju jag att göra det ifall jag skulle få mina solbrillor..

Sleep Well, kram!





Någon (som kanske kan vara matte?) råkade välta ut ljuset..


som råkade komma på robins byxor! :(


da spelplan! snygg va?


Vi var ju självklart tvungna att bränna upp den efterråt!

Videoblogg!!

Hittade en kul mongo låt och vips så blev det en mongo film på mig & nadja också (H)



30 Juli

Åh, Nu är jag hemma igen! Har varit jätte skönt att komma hemifrån några dagar men nu var det nästan så att jag började längta hem faktiskt, och jag som inte är "hemma-kär" egentligen!

Vi åkte ju dit i måndags och skulle egentligen bara stanna en natt, men som jag trodde så blev det en till och en till. Jag hade som tur var packat för en vecka så jag klarade mig iallafall.

Hur har ni haft det då? Själv har jag haft det bra. I tisdags var vi i stadsparken och åt världens godaste pastasallad och då var det klarblå himmel och sol. Jag som hade jeans och tröja på mig trodde jag skulle svettas ihjäl.

Det har varit trevligt iallafall, har fått shoppat nästan varje dag och då kan man ju inte må annat än bra!

Måste också bara säga att borås dialekten är sjukt skön!


Picnick!



Glass i stadsparken!



Vi åt blåbärspaj en dag, mums.

28 Juli

Hej bloggen!
 
Hittade en laptop här i borås som jag kunde låna, så nu sitter jag här ute på altanen och skriver. Det är sol här idag, jätte skönt är det! Vi ska snart göra iordning oss för att göra något roligt idag. Barnen vill till djurparken, och jag vill shoppa..? Så vi får se hur det blir. Men det bestämdes nyss iallafall att vi ska stanna en natt till. Var det inte så jag trodde det skulle bli? haha. Men jag stannar gärna här! Vi hade det super mysigt här igår. Först så var vi på knalleland på dagen (ett köpcenter) och jag blev någon tusenlapp fattigare. Köpte en tröja, ett par jeans och sen så fick jag ett par solglasögon som jag inte ville betala själv, priset var ju lite för mycket för min plånbok. (men nu måste jag dock städa hela huset på fredag..), men det är det såklart värt. Det är inte ofta jag hittar solglasögon som jag tycker om men dom här älskade jag direkt när jag provade dom. Sen på kvällen så åt vi god mat och satt och spelade spel till klockan 3 på natten. Det börjar bli vanligt för mig att sitta uppe hela natten och spela spel, men det är underhållande iallafall.

Nu ska jag göra iordning mig, vi hörs när jag kommer hem eller innan! Kram


Borås nästa!

Nu är allt packat och klart, jag har gjort en dunder frukost till hela familjen och duschat!

Jag har ingen aning om när vi kommer hem. Förra gången vi skulle sova en natt där, så slutade det med att vi var där i en vecka. Men jag tror vi kommer hem imorgon igen. - Jag uppdaterar när jag får dag i en data, eller OM jag får tag i en data. Annars uppdaterar jag när jag kommer hem!

Ni får ha det så bra! Sakna mig inte för mycket, hihi ;)



Kan det inte bli sånt här väder..? -  Bild: Skrea 2008

27 Juli

Godmorgon snyggingar!

Håller på att packa just nu, för idag ska jag åka till borås. Vi har några släktingar där, så dom ska vi sova hos. Och när vi väl är i borås så ska vi åka till knalleland också, (ett köpcenter) jag & mamma känner oss som knallar efter loppisen i lördags men så långt kommer det väl inte gå. Det ska bli lite mysigt att åka dit iallafall!

Förövrigt så bor det en tjej i borås som heter Hanna också. Vi fick kontakt på "dom vi ska sova hos" bröllop när jag var 7 & hon 8 år. Och efter det så skrev vi brev till varandra i flera år och träffades lite då och då. Men sen slutade vi skicka brev och nu har vi inte snackat på ett antal år. Lite tråkigt egentligen, för hon var en super gullig tjej!

Angående brev så fick vi ju brev vänner i 5an från olika länder. Jag fick en tjej som bodde i Rom i Italien och ni skulle bara veta vad förvånad jag blev när hon skrev, flera brev faktiskt. Men jag skrev aldrig tillbaka till henne av någon andledning, och nu ångrar jag mig faktiskt. Hade ju varit lite kul att skriva brev till någon i Italien liksom! Undra om hon bor kvar på samma adress, för det var ju några årsedan. Man kanske borde försöka?

Hörs innan jag åker, kram!


Bild från brunett-tiden!




Mongolida?

Det går inte att svara på vissa kommentarer så där har ni andledningen till att jag inte svarar! Har sett att det är flera som har dom problemen med idag men det är väl bara något tillfälligt fel. Svarar när jag kan igen =)

Har varit med Nadja idag somsagt & vi träffade Mattias. Längesen vi såg honom nu, men det var trevligt. Vi måste vara väldigt roliga att vara med iallafall, har man bäst humor så har man!

Vi spelade in ett antal cpiga videoklipp också, men det funkar inte att ladda upp dom. Fast det kanske är tur det eftersom ni säkert skulle tro att vi är helt mongolida då. Vill inte skrämma bort mina läsare! Haha =)


Nadja köpte godis, hon verkar gilla rosa godis.. haha




26 Juli

Hej alla läsare, lite sen uppdatering idag men jag vaknade ganska sent! Hoppas ni mår bra iallafall :)

Det är redan 50 stycken som har kollat vårat videoinlägg som vi la in i går. Woho, keep going!

Och det rätta svaret på gårdagens fråga var 1650 kronor och den som var närmast var tjejen Mina med 1670 poäng! Grattis :D

Nej, nu måste jag skynda mig in i duschen, ska träffa nadja idag!

puss







Ska jag börja med videoinlägg i bloggen?

Kvällen har spenderats med Nadja, och vi kom på att testa göra ett videoinlägg, men det slutade med att vi gjorde typ 50. Iallafall, detta är mitt första videoinlägg någonsin här i bloggen och skitsamma ifall ni tycker vi skämmer ut oss, man lever bara en gång!

Tycker ni jag ska fortsätta med videoinlägg?



Det blev nått fel i slutet men det ska vara "Så om ni vill se mer så får ni besöka min blogg - ha det så bra! peace and love"

Vi var ju liiite duktiga för att vara nybörjare =)

Dagens fråga






Loppis

Dagen har varit super trevlig, känner mig på ett väldigt bra humör nu faktiskt. Egentligen borde jag ha ont i hvuudet och bli irriterad på allt eftersom jag inte har sovit ordentligt på några dagar nu, men nej, jag mår prima!

För er som inte vet så har jag varit på loppis idag, vi kom dit på morgonen och packade upp alla miljontals saker. Jag ljuger inte när jag säger att det fyllde 2 fulla bilar! Sen när det öppnade kom det hur mycket folk som helst och vi blev av med ganska mycket skit. Som jag sagt innan, jag hade aldrig köpt något på loppis själv men tydligen är jag inte ensam om att tycka det, hehe. Det var iallafall jag, mamma, mormor, gammelmormor och min mormors moster som var där och sålde (+ massa mer som jag inte kände) 4 Generationer! Vi hade det trevligt iallafall och alla var goa och glada. Så nu har jag fått ett nytt intresse, loppis! Jag och mamma planerar redan nästa gång som är i höst..




Haha, Man samlar på sig genom åren..

25 Juli

Godmorgon!

Min tanke igår var ju att jag skulle gå och lägga mig tidigt men jag kom inte i säng föräns halv fyra! Vi satt och spelade Poker hela natten och eftersom det var så sjukt kul så kunde vi inte sluta, stämningen var på topp! För er som inte kan poker, be någon lära er!

När klockan ringde halv åtta imorse ville jag bara stänga av den och sova vidare, men istället så tog jag mig en kall dusch och då vaknade jag till liv lite.

Nu ska vi åka här, dom andra är nog lite irriterad på mig för att jag aldrig kommer.

Men vi hörs sen, och då kommer öven dagens fråga! :)


Tacos är gott!

Vi har nyss ätit en mysig middag ute på altanen, och eftersom jag fick välja så blev det tacos, mums! Nu är en kompis här och vi ska spela kort, wiho. Dagen började inte så bra, men blev bara bättre & bättre!

Ha en fortsatt fin kväll och så hörs vi imorgon innan jag åker iväg! Så kika gärna in då. Kram ♥





Foto: jag

NELLY.com

Åh, dom har fått in Elise Ryan klänningar på Nelly.com, dom är ju så underbart snygga! Jag är shopping sugen =(


   Den här klänningen är snygg!

Sengångaren nästa?

Nu är jag hemma efter en dag i vårat förra hus. Vi har rensat massa saker som låg på vinden eftersom vi ska på loppis imorgon! Det ska bli riktigt kul faktiskt, jag har alltid tyckt det varit kul att leka "affär" och säga:  "hej, vad skulle du vilja köpa?" - så detta kommer väl passa mig perfa skulle jag tro! Jag blev väl medveten när vi rensade idag att jag samlar på mig mycket skit iallafall, haha.

Känner mig förövrigt som en sengångare eftersom jag inte sovit något i natt typ. Gör allt i slowmotion och det tar typ några sekunder att fatta vad folk menar när dom säger något till mig. Och inte kan man sova ut imorgon heller eftersom vi ska upp med tuppen! Men jag somnar nog ganska tidigt idag ifall jag känner mig själv rätt, somnar väl redan i luften innan jag äns lagt mig på kudden.

Nu ska jag ta mig tid och svara på era kommentarer ni skrev i "Dagens fråga" inlägg. Kul att så många ville svara!



Någon höll på att somna i bilen..

DAGENS FRÅGA


förutom när du var liten



24 Juli

Jag ger upp alltså..

Igår så var jag jätte trött så jag tänkte att jag skulle gå och lägga mig tidigt så jag blev utvilad idag, men eftersom jag har gått och lagt mig ganska sent varje dag på sommarlovet så var det ganska svårt att kunna sova, och när jag väl gjorde det så vaknade jag igen efter några minuter och så somnade jag och så vaknade jag, och ja, processen fortsatte. Men vid klockan 3 gav jag upp med att försöka få mig själv att sova och det slutade med att jag låg och snackade med eleonor tills morgonen istället. Tror jag somnade vid 6 igen och så vaknade jag vid 9 nu.
 
Idag är jag tröttare än någonsin så jag kör väl på sena kvällar istället som vanligt, det kommer dock bli svårt att ändra när skolan börjar igen.
























Bio + Middag

Nu har jag nyss kommit ur en varm dusch. Det är ett sånt där väder ute då man bara vill ligga i sin säng hela dagen.

Har varit i stan hela dagen idag. Regnet har bara öst ner och när vi skulle parkera i parkeringshuset så hade det runnit in massa vatten där så det nästan blev översvämmning. Pappa fick bära ut mig eftersom jag bara hade ett par tygskor och den ända vägen ut var genom vattenmassorna. Sen när vi kom fram till Bergakungen så skulle vi gå och köpa dricka & godis när vi ser att dom vi skulle gå på bio med inte beställt biljetter till Bergakungen utan till Biopalatset istället, samtidigt som dom själva också trodde att vi skulle se bion på Bergakungen. Dom som har läst min blogg ett tag, kanske märker att det var exakt samma sak som jag & mormor gjorde  för ett tag sen? Så typsikt! Men det var bara för oss att gå snabbt som stjutton bort till den andra biosalongen iallafall och vi kom fram precis när filmen började. Men eftersom det var reklam innan så hann vi som tur var. Själva bion var iallafall rolig! Min typ av humor helt klart.

Som en extra sak så fick dom vi åkte med parkerings böter eftersom vi inte hann tillbaka innan tiden gick ut (vi hade ju längre till och från bion nu). Sånt är ju lite segt såklart..

Efteråt så gick jag, mamma och pappa och åt middag på en grekisk resturang iallafall. Gott!

Som Nadja sa när jag berättat om allt som hänt idag - "Det händer alltid något när ni är iväg" och det är så sant det kan bli, det gör det alltid. Skulle inte förvåna mig ifall det ör någon som sitter och skrattar åt oss, hehe.




Jag åt: Kyclingspett, potatis, wokade grönsaker, tzatziki, & barbecuesås

23 Juli

Tjosan i trosan!

Efter jag hade kollat på bachelorette igår så satte vi på en film som verkligen var hur rolig som helst. Ibland trodde jag att jag skulle dö av skratt, kommer inte ihåg vad den hette dock men ska ta reda på detta. Jag kanske skulle börja med film tips i bloggen.. hm, nu på sommaren har jag sett ganska många filmer på kvällarna/nätterna och några skulle jag verkligen rekommendera.

På tal på film så fick jag min vilja igenom (som alltid, hehe). Idag ska jag äntligen gå på bio! Det är ändå så trist väder..
Vi ska se Ice Age 3. Har både sett ettan & tvåan och dom har ju varit grymma! Någon som har sett 3an?



Fisketuren

Lyckad fisketur man hade! Vi åkte upp till en sjö och hittade ett jätte fint litet ställe där vi bestämde oss för att vara. Sen när vi började fiska så dröjde det inte alls länge innan Nadja fick napp, och efter det första nappet fick hon napp igen, och igen och igen. Pappa började nog tröttna i slutet med att få springa och ta loss fisken, haha. Själv fick jag 3 fiskar och jag blev lite små stolt över mig själv varje gång jag fick upp en fisk såklart. Tycker även det är lite spännande när man ser att flötet börjar guppa och man vet att man snart kanske får napp! Men sen när vi hade det som trevligast och hade fikat lite så börjar det ju såklart att spöregna, så vi fick springa in och ställa oss under en gran och ta skydd. Där hittade vi en pil så vi stog och kastade pil på ett träd. Bra underhållning va? Men sen när regnet inte ville ge sig så bestämde vi oss för att åka hem igen. Detta väder alltså..

På vägen hem åkte vi förbi sockertoppen (en godis affär) och köpte godis. Charmigt att gå in med stövlar, blött hår & fisklukt, men men. Jag och Nadja fick oss några sköna skratt åt oss själva iallafall och det blev bara värre när vi såg 2 gubbars miner när dom såg oss!

Nu ska jag krypa ner i soffan med filt och godis och kolla på "The Bachelorette" - favorit serien såklart. Åh, mys.



Fiskaren Nadja!


Min solstråle!


CHARMIGAST.SE!

Fiska

Pappa & hans kompis ska åka iväg och fiska snart och då kom jag helt spontant på att jag också ville följa med, och det slutade med att jag fick med mig nadja också. Så nu ska vi fyra åka iväg! Det var skit längesen jag fiskade, men jag kommer ihåg hur mysigt jag tyckte det var att sitta där med fika och vänta, vänta och vänta på att något skulle nappa. Och den eviga tystnaden. När man väl får napp så blir man ju helt till sig och jag vågar absolut inte hålla i spöet när man drar upp den. Men annars så är fiska riktigt kul! Ska ha kameran med mig såklart!

Såhär ska jag se ut + en tröja då!




Ha en trevlig kväll! :)

Tack alla läsare!

Blir verkligen glad när jag ser att så många kommenterar, t.ex  inlägget nedan. Det är kul att ni bryr er!

Sen vill jag även säga tack till alla som röstade på mig i  "Veckans sötaste bloggare" - jag vann! wiho. Egentligen så har ju folk lite sånna tävlingar överallt och det är ju inget specielt pris man vinner, men att bara känna att man vunnit känns rätt bra. Det finns nog en liten tävlingsmänniska i mig!




Så tusen tack!


Varför bloggar jag?

Igår på kalaset så satt jag och snackade med några om att just blogga. Och jag fick frågan "Varför bloggar du?".

En blogg är ju som en öppen dagbok egentligen som vem som helst kan läsa. Varför jag just har valt att skaffa en blogg är för att jag har mycket tankar och funderingar kring saker och jag tycker det är härligt att dela med mig av det, ännu bättre när ni kommenterar och skriver vad ni tycker kring det. Kanske låter  den där frågan som man haft i huvudet inte lika konstig som man själv trodde, det kanske är flera människor som också tänkt på samma sak. Att just veta att man inte är ensam om att tycka något kan vara väldigt befriande faktiskt.

Jag tror att det finns ganska många bra bloggar i Sverige som inte har blivit upptäckta, vilket är väldigt synd. Men jag tror att fler och fler bloggar kommer att upptäckas med tiden och att man kommer att tröttna på t.ex Dessie, Kissie, Kenza osv och deras "dröm liv". Jag tror att bloggvärlden behöver något nytt, något utöver det vanliga, något man är nyfiken på. För hur kul är det egentligen på en skala att se hur många drinkar Kissie har druckit, vilka fester Dessie ska på m.m. Jag läsar bådas bloggar men egentligen fattar jag inte varför, kanske för att jag är beroende nu? Men vad har deras bloggar som är så specielt egentligen?

En bra blogg enligt mig är en blogg som har lite av allt. Som inte bara visar den "bra" sidan av livet utan även visar det dåliga. Jag tror att många stora bloggare har ändrat synen på många ungdommar vilket är lite synd, för livet går inte bara ut på fixa naglarna, äta på donken, köpa löshår, festa osv som många bloggare bara visar. Liksom, det finns ju ett liv utanför bloggen också!

Ja..  Av frågan angående varför jag bloggar fick jag såhär mycket tankar & funderingar.

Vad tycker ni? Vad är en bra blogg och vad ska den innehålla?








22 Juli

Godmorgon!

Åh, vilket trist väder det är ute då. Det är ju varmt, men varför kan det inte vara lite sol också då? Om inte jag visste att jag skulle utomlands i höst så skulle allt nog bli ännu mer trist.

Har inga planer inför dagen idag alls, har lust att gå på bio eller något sånt mysigt. Måste rensa lite i mitt rum också för på lördag ska vi sälja saker på loppis! Inte här hemma då utan vi ska åka till något ställe där man kan hyra ett bord och sälja massa saker. Så jag måste kolla vad det är jag ska sälja, har massa onödiga saker som bara ligger och tar plats..

Själv hade jag nog aldrig köpt något på loppis. Jag tycker inte det känns bra när jag vet att andra har haft saken innan, men det är ju upp till var och en. Jag har också alltid varit lite emot second hand också men jag har sett flera personer som har köpt skit fina saker med bra kvalité där så min åsikt om second hand har nog ändrats lite! Har aldrig varit i en sån affär innan men jag hade gärna velat gå till en ifall jag visste var det låg. Ingen som vet en second hand butik i göteborg?

Ha en fin dag alla!


vårt älskade göteborg!

Dagens outfit





Vit "jacka - Ginatricot
Svart kjol - Vero Moda
Svart linne - HM
Röda pumps - Din sko
Svart väska - Bianco




Trött efter kalas.

Nu är jag hemma igen! Funderar allvarligt på om jag inte borde skaffa mig en liten egen laptop som jag kan ta med mig när jag åker iväg. Någon som vet någon liten och smidig till ett bra pris?

Kalaset var iallafall trevligt, kul att träffa släkten igen. Vi brukar alltid få massa sköna skratt när vi träffas! Mycket folk var det också. Till och med min gammel mormor hade tagit bilen ifrån Varberg dit. Hon är 83 år, kör bil och är jätte pigg för sin ålder. Tycker det är coolt!

Nu är jag iallafall jätte trött, känns som jag ska somna när som helst. Blir nog ingen sen kväll idag inte, men snart får ni dagens outfit!



Klassisk svensk tårta. Som enligt mig är jätte jäcklig, mår illa av grädde.

21 Juli

Hej bloggen!

Lite sen uppdatering idag men jag har kollat på massa program som jag hade spelat in, bla prvileged & the cougar. Och sen när jag kollade på klockan så såg jag att tiden bara hade rusat iväg så jag fick slänga mig i duschen och nu sitter jag här lite halvt stressad. Jag ska nämligen iväg på kalas idag, min kusin fyller 6 år nämligen. Eftersom jag är den äldsta kussen så ser dom upp till mig och vill alltid leka med mig, ni ska se när jag kommer och hälsar på. Dom springer nästan alltid fram till bilen och vill kramas. Ja, är man poppis bland småbarnen så är man ;)

Frågan är vad man ska ha på sig, hm..



Halvkusiner -  Frode & Jag för typ 10 år sedan, hihi.

Dagens outfit




Tunika -  Joy
Jeans legins - Ginatricot
Skor - Din sko




Dag på stan.

Nu är jag hemma efter en dag på stan med min bästavän! Gud vad kul det var att träffas igen! Fick köpt mig en vit mönstrad "jacka" från Gina Tricot på rean för 99 kronor, helt klart värt. Den kan vara riktigt snygg till många saker!  Åt även en god lunch inne i stan och snackade självklart i massor. När man inte har träffats på 2 veckor så har man ju mycket att ta igen!
Var även inne och luktade på massa parfymer. Jag åker ju utomlands i höst och jag har hittat några parfymer i TaxFree katalogen som jag blev lite nyfiken på. Åh, det är så kul när man förbereder sig inför en resa, att sitta och kolla vad man vill ha i TaxFree katalogen och skriva långa packningslistor. Iofs, så är det nästan 2 månader kvar men det spelar ingen roll!


Vi åt grillad panini till lunch!


Min tjej!

Tack för en trevlig dag på stan!

Snart får ni se Dagens outfit :)


Jack i tån.

Jag hade duschat och var klar för att gå och möta nadja när jag ska gå och stänga fönstret. Då råkar jag på något vis göra så att blomkrukan ramlar ner på golvet och går sönder. Men innan den träffade golvet så träffade den även min tå så jag fick ett stort jack i den. Så blodet bara droppade ner på golvet och jag som har blod skräck fick ju typ panik. Så nu sitter jag här och skriver medans pappa plåstrar om tån & mamma dammsugar upp allt. Så det kan bli!

Snart kommer nadja, och då ska vi in till stan! Skriver när jag kommer hem. Ha en fin dag!

20 Juli

Godmorgon alla, stora som små ♥

Idag har jag vaknat på rätt sida känner jag, har positiv inställning & är glad. Hoppas ni också mår bra!

Vet ni vem som kom hem igår? jo, Nadja! Vi har ju inte träffats på 16 dagar nu, men idag så ska vi träffas!! lalala. Ska verkligen bli jätte kul.

Nu blir det frukost time! Det luktar ni vet sånna där baguetter som man har i ungnen, mums.

Skriver senare! =)





 

Saknar skolan lite.

Killar är ett samtalsämne man kan diskutera länge. Ibland kan dom få en att bli galen, men ibland är dom ju så härliga.

J säger: "fan vad jag saknar att se dig & höra din röst :)<3"

Åh, nu började jag sakna skolan lite. Saknar att träffa alla & specielt mina klasskompisar. Tycker om våran klass även fast det finns personer som kan vara lite för mycket ibland. Gud  vad konstigt det kommer kännas när vi går ut 9an. Inget mer "6/7/8/9-D" klassen som alltid har klassats som den "jobbiga klassen" och varit sämst på nästan alla tävlingar. Vet inte hur många gånger som alla lärare har blivit galna på oss egentligen, men jag tror inte dom förstår våran klass humor.



Alex & Dennis!

Justin Bieber - Where are you now

Kollade igenom lite bloggar och såg en tjej i min skola som hade lagt ut detta klippet på sin blogg. Gud vilken göllig pojk!



Gratis Bio

Gratisbio är en jätte bra sida för dig som vill få bla gratis biobiljetter, gratis makeup, gratis kläder, gratis spel, gratis hemelektronik, gratis mat, gratis resor & gratis prylar. Och vem gillar inte saker som är gratis?




Det är superenkelt eftersom man bara genom några enkla klick tjäna ihop massor med poäng som du senare kan byta ut mot presentkort & bio checkar. Bra va? Det finns massa olika sätt dessutom att tjäna poäng. Delta i tävlingar, besöka hemsidor, värva dina vänner eller kanske skriva om det i sin blogg? Du väljer vilket/vilka sätt som passar dig bäst!


Tveka inte en sekund på att bli medlem. Om ni blir det genom min länk så får ni dessutom automatiskt 75 startpoäng, kan det bli bättre? Ja, det kan det faktiskt!  Om inte det var tillräkligt så dras det även i slutet av varje månad en person som får ett presentkort på Nelly.com för 500 kronor, allt du behöver göra är ett skriva ett blogginlägg om det! Kanske kan t.ex klänningen som du så länge velat ha äntligen bli din?



Om det är något mer du undrar över Gratisbio.se så står allt du behöver veta här



GE DET ETT FÖRSÖK &  BLI MEDLEM NU!



I ♥ Bio

Skulle egentligen gått på Bio ikväll, men det blir nog imorgon istället! Orkar inte göra något specielt idag eftersom jag har ont i magen och är seg efter igår så istället ska jag ha Harry-Potter mataton här hemma,  jag älskar verkligen dom filmerna! Tycker verkligen det är kul att det har kommit ut en ny Harry potter film nu, "Harry Potter & halvblods prinsen". Jag måste verkligen se den snart, eller rättare sagt ska se den. Det finns ganska många filmer som går på bio just nu som jag vill se. Baksmällan, Brüno, Ice Age 3, Transformers, Natt på muséet 2. Men Harry Potter är högsta prioritering! Okej, jag konstaterade precis att jag går för lite på bio, och jag som älskar det!



















19 Juli

Hej bloggen!

Kom nyss hem. Herre jisses vad sliten jag känner mig idag, gårdagens smink, mjukiskläder & en knut på huvudet. Har ont i magen & huvudet också! Men så kan det ju bli ibland.

Gårdagen var mycket trevlig iallafall. Åkte in till stan och träffade Johanna & Daniella och så gick vi till mc'donalds och drack milkshake sålänge som vi väntade på Samme. Där inne på donken så började vi snacka med massa spanjorer, och det slutade med att dom satte sig vid vårat bord istället. Jag som är så skillad på spanska kunde iallafall byta några ord med dom, men annars så blev det ju såklart engelska. Men vi försökte lära dom lite svenska, bla "Jag är ful", haha. Dom kunde inte uttala mitt namn utan sa "lovächa" istället.  Sköna var dom iallafall, men lite skumma. Dom satt verkligen och rå stirrade på en ibland, iallafall 2 stycken. Dom hette typ Alberto & Paul.  Dom hade en jätte söt kompis faktiskt! Men tror iallafall att resten av folket inne på mc'donalds tyckte vi var jobbiga eftersom vi satt och skrattade hela tiden.

När vi hade sagt hejdå till spanjorerna och träffat Samme så gick vi in på Gothia. Daniella & Samme ville inte dansa, Så vi lämnade av dom och gick ut på dansgolvet bland folket och träffade Carro & Hultman som vi var med. Kvällen var iallafall kul, men inte likadan som i onsdags, det var typ kul på ett annat sätt igår. Vi fick oss lite sköna skratt iallafall.

Sen när vi kom hem till Daniella vid halv ett tiden så satt vi och tjötade ett bra tag. Stackars Daniella som blev så trött på mig och Johanna när vi aldrig kunde sluta snacka, men tillslut kunde vi vara tysta och somna iallafall.


"Du har en bulle i örat"  - "Jag hör inte, jag har en bulle i örat!"
Ja, klockan 3 på natten när man är trött så kan den meningen vara riktigt kul.

Eller konversationen mellan mig & Johanna på Mc'donalds.

Jag: Jag har seriöst inte sett någon snygg kille än.
Johanna: Jo, jag såg 1som stog i kön förut!
Jag: Okej, då får vi dela han på 3!
Joahnna: Nej, 4 är vi ju!
Jag: Va, är Samme bög?!


Hela mc'donalds måste seriöst kollat på oss när vi skrattade.


Tack för kvällen/Natten tjejer! <3


När Gothia var slut.


Johanna


Jag


Daniella & Joahnna :)<3



Fixx!

Jag visste verkligen inte vad jag ska ha på mig, men på Allum så hittade jag ett sött rosa linne som jag tänkte att jag kunde ha till mina ljusa shorts. Och eftersom det regnar ute så tar jag på mig mina gråa mjukisbyxor över. (dom kan jag senare ha hemma hos daniella) Egentligen skulle det följa med mer folk idag men det blir bara jag, daniella och johanna. Men jag tror vi kan få det kul ändå! Efter Gothia så sticker vi hem till daniella och sover i hennes stuga iallafall, myspys!  ♥


Jag just nu,

Vi har iallafall inte tur med vädret.

Vi ska visst inte åka in föräns vid sju tiden så nu känns det som att jag har all tid i världen. Har redan duschat och gjort det mesta också, så därför ska jag & mamma åka till allum en sväng nu. Jag vet verkligen inte vad jag ska ha på mig, det är ju skit varmt inne på Gothia så man kan ju inte ha på sig något annat än short ifall man inte vill svettas ihjäl, men det kan jag ju inte ha ute när det regnar, eller?

puss

18 Juli

Godmorgon bloggen!

Måste först och främst bara säga att kvällen igår var jätte mysig.

Åh, varför måste det regna? Det är ju så typiskt när man ska på Gothia ikväll också. Hur kul är det liksom att stå och köa i regnet.. Sminket rinner & håret blir blött och stripigt. Tur att det finns paraply!!

Jag har iallafall en del saker som jag måste göra idag så uppdateringen kanske inte blir den bästa, men jag ska försöka hinna! Kollade igenom min blogg lite igår också och kom på att jag la upp 5 inlägg igår faktiskt! Det har nog aldrig hänt innan, men det är ett mål att börja uppdatera ofta. Hur kul är det liksom att läsa en blogg som uppdaterar jätte sällan?

Nu ska jag måla naglarna, men vi hörs senare :)



Jag har börjat lyssna på Katy Perry igen.

Toa-problemet

Haha, jag har varit engagerad inne på våran toalett en stund nu. Det hela började med att jag hade tagit ett skönt bad, rakat benen, filat fötterna osv. Och sen när jag är klar från det och har torkat färdigt mitt hår så lägger jag handduken på toaletten och då råkar jag välta toaborstrullen så att allt vatten där i åker ut över golvet. (Ni vet, en toaborste står ju i en behållare typ och där hade det samlats vatten) Så det var bara för mig att hämta plastpåsar att ha runt händerna och börja torka upp allting med toapapper. Och sen var jag ju tvungen att  tvåla in golvet också så att det skulle kännas fräsht liksom. Sen när jag var klar så kom jag på att jag nästan tagit slut på en hel toapappsrulle och det gjorde ju inte saken bättre eftersom jag hade slängt allt i toan. Så när jag spolade så blev det stopp i toan så då fick jag ännu ett problem! Haha, seriöst. Det var ju nästan ingen idé att bada eftersom man kände sig ganska så äcklad efteråt.. Jag har verkligen svårt för sånt, haha!




(jag löste toalettproblemet genom att jag tog ett skohorn och körde ner i toan, inte som på bilden)
ska aldrig jobba med något sånt! ew

Makaronpizza!

Mamma ville testa att laga någon ny grej idag till lunch så hon testade att göra Makaronpizza! Ja, det smakade faktiskt lika annorlunda som det lät också. Det känns som att pizza & makaroner inte hör ihop riktigt. Men det var lite spännande att prova något nytt. Så om någon vill ha receptet så kan ni höra av er!



Mums.. eh..

For me.

Bestämde mig för att gå på Gothia imorgon istället. Då hinner jag både sola idag & planera morgon dagen lite. Och om jag ska vara ärlig så känner jag bara för att ta det soft idag och satsa på party humöret imorgon istället!

Nu blir det sol på altanen med bok & musik! Det är så skönt att bara vara med sig själv ibland.




MISS YOU

Idag är det 2 veckor sedan som Nadja åkte till sin camping. Det betyder att jag inte har träffat henne på 2 veckor!!  Att vara utan sin bästavän så länge är inte alltid så lätt.. Specielt inte nu när jag inte har mått så bra. Jag vet att hon hade lyssnat för att hon vill det och inte för att hon känner sig tvungen till det. Saknar våra gapskratt vi kan ha, och ja. Jag saknar hela henne!

..Men snart ses vi! Woho


17 Juli

Godmorgon! Hoppas ni sovit gott ♥

Jag har lite beslutsångest idag för jag vet inte vad jag ska välja. Egentligen hade jag bara tänkt att gå på Gothia en kväll, men det var så kul att jag har bestämt mig för att gå en gång till! Men jag vet inte om jag ska gå idag eller imorgon. Jag vet personer jag kan gå med båda dagarna men det är skit svårt att bestämma sig. Hm..

Föresten är det ganska fint väder idag, molnigt här och var men det är ändå sol & varmt. Man kanske skulle lägga sig på altanen och sola en stund. Man kan ju inte komma tillbaka till skolan blek!


Hoppas ni får en fin dag iallafall! :)


Shakira - She wolf

Sitter här och lyssnar på Shakiras nya låt, den är ju faktiskt super skön!


Låttips?

Idag är jag verkligen sjukt seg. Har spenderat dagen åt att ligga i soffan och kolla igen alla Paradise Hotel avsnitt som jag har missat under veckan. Men nu har jag kommit igång lite och fått städat mitt rum iallafall samtidigt som jag lyssnat på musik.

Föresten, är det någon som har något låttips om någon låt som man kan dansa till, ha på partyn, osv? Inga låtar man blir nedstämnda av nu utan tvärtom, glada! Skriv isåfall :)

Och glöm fortfarande inte att rösta på mig i finalen av "Veckans sötaste bloggare" ---> rösta här

Nu blir det dusch som gäller, hårinpackning, peeling m.m, skönt!


Bjuder på en otroligt snygg bild på mig från vintras

16 Juli

Fan vilken rolig kväll det var igår!

Först åkte jag & daniella in till stan runt halv sex tiden, sen fick vi sitta och vänta på Johanna där inne en stund eftersom hon inte hade kommit än. Under den tiden blev vi fotograferade, hembjudna till en kille osv. Sen när Johanna kom så gick vi till Donken eftersom vi inte orkade ställa oss i kön än, och när vi var klara så hade insläppet redan börjat så det gick ganska snabbt att komma in, ungefär 20 minuter bara. (till nordic var det 2 & ½ h!) Där inne så träffade vi lite landvetterfolk bla Matilda, Alice & Emma som vi var med under kvällen.

Förutom att det var sjukt varmt och man kände sig ofräsch där i all svett så hade jag skit kul. Vi dansade nästan hela kvällen och musiken var grym!

Tack tjejer för en bra kväll, ni är underbara ♥



jag, matilda & johanna!

Hemma igen!

Då är man hemma igen då!

Jag har duschat och håller på att sminka mig nu, jag är stressad, stressad, stressad. Fast jag behöver egentligen inte vara det eftersom vi inte ska ta bussen föräns halv 6, så allt är under kontroll. Daniella är påväg hit nu också.

Okej, jag sa ju i ett annat inlägg att jag inte hade några förväntningar om kvällen. Och det hade jag inte innan, men nu har jag börjat få det lite ändå.. Jag älskar musiken, jag älskar att dansa & jag älskar känslan när man är där! Jag hoppas på en kul kväll tillsammans med mina vänner!

Glöm fortfarande inte att rösta på mig som "Veckans sötaste bloggare". Kolla i inlägget nedan och läs om det där! Där får du all fakta som du behöver :)

ha en trevlig kväll! kram ♥


15 Juli

Godmorgon, hoppas ni har sovit gott!

Eftersom det blev jämnt mellan mig & en annan tjej i tävlingen "Veckans sötaste bloggare". Så har det blivit en NY omröstning mellan bara oss 2. Och det betyder att jag skulle vara jätte tacksam ifall ni kunde rösta på mig (även ifall ni har gjort det innan). Jag har nummer 10 och du kan rösta här! Glöm inte att skriva ditt namn när du röstar för annars blir rösten ogiltlig. Du får gärna skriva till mig också när du röstar så att jag kan tacka dig!!! :)


 


Stannar kvar.

Haha, alla planer för denna dagen förändrades.

Det blev så att vi bestämde att vi skulle gå på Gothia imorgon istället, så då blev det även så att jag stannade hos mormor. Så imorgon åker jag hem på dagen, och ja. Det är helt säkert denna gången! Haha. Jag känner mig som en ganska dålig bloggare nu när jag har uppdaterat jätte dåligt när jag varit här, men ibland behöver man faktiskt lite data-semester också!

Nu har mormor gjort lite risgrynsgröt till mig, mums. Det är skönt att vara här, man har verkligen bra service!

Hörs imorgon, ha en fin kväll alla! ♥

14 Juli

Dålig update igår, får hoppas på lite bättre idag istället!

Skulle egentligen åkt hem igår men det blev så att jag stannade kvar en natt till istället! Det är så mysigt och lugnt här. Igår låg vi i sängen och kollade på Lottas Allsångsprogram medans vi låg och sjöng högt till alla låtarna som spelades. Sen kollade vi på BECK, och jag vet en som inte kunde sova sen. Jag vågade absolut inte kolla bort mot dörren för där kunde ju någon stå och kolla på mig, så jag låg under täcket istället och där var det ju sjukt varmt! Usch. Jag är verkligen känslig för sånna program & filmer. Jag vet ju att det bara är film men det går ändå inte att slå bort dom tankarna. Undra om sånna tankar någonsin försvinner?

Om ett par timmar ska jag åka hem iallafall, för ikväll ska jag på Gothia med Daniella & Johanna! Ska träffa Daniella ett tag innan också och göra iordning oss tillsammans innan vi åker in mot stan och träffar Johanna. Jag har verkligen inga förväntningar om kvällen. Man vet aldrig riktigt hur det blir. Förra året när jag var på Gothia så tyckte jag det var tråkigt, i vintras på Nordic så var det ju någon som hade med sig tårgas in och det slutade med att ambulanser, brandkåren och polisen kom, men ändå så var den gången ganska rolig! I våras på Nordic så var väl det okej bara, inget specielt direkt. Så jag ska inte ha några förväntningar för då blir jag inte heller besviken!



Den här låten är med i tre's nya reklam. Den sitter på min hjärna hela tiden!


KICK - ge mig lite mer

13 Juli

Är hos mormor nu, det var inte alls meningen att jag skulle åka hit idag men jag kände för att jag behövde rensa mina tankar lite. Jag och mormor satt och pratade i 3 timmar ungefär igår och gud vad skönt det var, hon förstår verkligen allt och kommer med så bra saker att säga hela tiden. Jag somnade några kilo lättare kan jag säga iallafall, och sov jätte skönt. Blev sedan väckt på morgonen när frukosten var serverad!

Idag är mina småtting kusiner här också, fast jag känner mig faktiskt inte som deras kusin, utan som deras stora syster nästan. Dom ser upp till mig iallafall, vill göra det jag gör hela tiden. Gulligt

Såg också att det blivit jämnt mellan mig och en annan tjej på blondinjennifer.blogg.se's bloggtävling somn hette (dom flesta vet väl) "Veckans sötaste bloggare". Så vi får se hur det blir nu ifall det blir en ny omröstning eller ifall hon väljer ut slumpvis. Men måste bara tacka alla som har röstat på mig i vilket fall! Det är jätte gulligt av er. ♥


soluppgång i spanien


utsikten från mormors & hennes mans lägenhet i spanien.


åh..jag vill åka utomlands nu!

ha en fin dag, hörs antagligen ikväll! <3


Day 'N' Nite

Åh, det blev inte den där sköna sovmorgonen som jag såg fram emot. Vaknade redan klockan 11 av att mina grannar var i full fart med att bygga ut sin altan. Och ni vet ju vad det innebär, nämligen störande ljud! Kunde verkligen inte somna om och det kunde inte Daniella heller så då gick vi upp istället.

Jag sa ju somsagt att ni skulle få se på lite bilder, så här är några från början av kvällen:



Daniella lånade min bandana eftersom hon ville se ut som en söt liten påsk-kärring.


Jag hade en BAD HAIR DAY


Vi dansade omkring hemma hos mig, haha.


Vi var tvugna att gå över till grannarna och dansa lite för dom också..




Tack för kvällen/natten! Det var trevligt! ♥



12 Juli

Godmorgon bloggen! Visste ni att jag alltid går upp såhär tidigt varje morgon? Är så extremt morgonpigg! Woho, nat.

Jag & Daniella är hemma hos mig och vi är inte alls trötta, tvärtom. Vi är super pigga! Men jag vet iallafall 2 stycken som kommer sova lääänge imorgon. Så ni kommer nog få en sen uppdatering, tyvär! Men en positiv sak är iallafall att jag imorgon kommer bjuda på massa bilder ifrån kvällen idag! Jippie




Daniella & Jag - Osminkade och fina! Bild från sportlovet 2009.


P.S -  Ödman hälsar inte =(

NATTINATTI!!! ♥

Lovisa & Daniella

Cha cha!  Är med den lilla prinsessan just nu, nämligen Daniella Ekvall. Vi har varit och köpt godis och hårfärg och nu ska vi färga daniellas hår. Jag vet inte riktigt vad som händer senare, vi kanske ska träffa Coffe eller så ska vi dra till Patricia med matilda, alice & emma. Vi får se hur det blir =)

Hoppas ni får en trevlig kväll iallafall! puss från oss ♥



En bild på mig i Vintras. Undra hur jag hamnade där..!?

DAGENS VILL HA!



Åh, jag börjar snart bli fattig så mycket som jag shoppar! Nu har jag iallafall förälskat mig i detta ovanför.

Den svart/vita "kjol-klänningen" är verkligen en klänning i min smak.
Den röda klänningen är jätte fint på sommaren när man är brun.
Den svarta väskan kan vara en tuff extrasak på en enkel outfit.
Den brun&gråa koftan är jättefin till vardags.
Den röda väskan är också jättefin t.ex på sommaren. Jag har liknande i svart & brunt ifrån Bianco.


Och sist men inte minst ett par glasögon utan styrka! Jag tycker det kan vara jättesnyggt och  enligt mig själv så passar jag i glasögon också!


Jag är verkligen en shoppoholic!


11 Juli

Godmorgon sötnosar

Just nu sitter jag här och målar naglarna samtidigt som jag försöker svara på era kommentarer. Det är ganska mycket som min blogg har utvecklats när jag tänker efter lite. För några veckor sen fick jag högst typ 3 kommentarer per inlägg och nu får jag nästan alltid över 20 stycken. Det är så kul! Man blir verkligen mer sugen att blogga nu.

Jag såg att jag visst kommit till final i ytterligare en tävling som också heter -  "Veckans sötaste bloggare"


Så nu kan ni rösta på mig på 2 olika ställen!

på blondinjennifer.blogg.se  - Här

&  jnfling.blogg.se      Här




Rosa naglar funkar alltid!

NÅGON RÄDD FÖR ORMAR?

Jag är ledsen att behöva tala om för alla som är ormrädda att en av världens mest farligaste ormar har kommit till Sverige, i Göteborg.

Precis sån panik fick jag också när jag läste det på Aftonbladet. Jag tycker ormar är sjukt läskiga! Men sen visade det sig att den bara hade kommit till Universeum. Puuuh. Nu slipper man gå och kolla överallt ifall man ser något lång som slingrar sig.

Vill ni kolla på ett TV - inklipp om det kan ni kolla det här!



Det fick bli en "snäll" bild på en orm eftersom jag seriöst inte vågar se på någon bild när dom äter t.ex en mus! eew

Citat

Jag har kommit på att jag älskar bra citat!


"vänskap är som kärlek utan vingar"

"det enda sättet att ta reda på om en person är till att lita på, är genom att lita på honom"

"att vara modig är inte att vara orädd, utan att våga göra saker man är rädd för"







10 Juli

Heej bloggen!

Blir sjukt glad när jag ser att så många vill rösta på mig som "Veckans sötaste bloggare" på blondinjennifer.blogg.se. Ni är underbara!  Om ni inte har röstat kan ni fortfarande göra det här! Tävnlingen avslutas på söndag.

Annars då. Jo, jag mår ju somsagt inte så bra just nu, men det löser sig väl så småningom hoppas jag. Det är bara processen emellan som är riktigt jobbig, och jag kan inte leka att allt är bra i bloggen heller när det inte är det. Mormor försöker iallafall just nu få mig att må bättre. Jag skaffade ju en msn till henne för ett tag sen och nu sitter vi här och chattar (är det inte lite coolt att min mormor har msn?!)  Det tar lite tid för henne att skriva men vad gör det, hon säger riktigt bra saker iallafall, den kvinnan!


Har ni föresten hört låten "Pitbull - Know you want me"? - På ett sätt är den skit irriterande men bara så skön!



RÖSTA PÅ MIG

Jag är en utav dom 15 finalisterna som är med och tävlar om att bli "Veckans sötaste bloggare"blondinjennifer.blogg.se

Så därför ber jag er snällt om att ni ska rösta på mig nu! Jag har nummer 10! Ni kan rösta här

PUSS PÅ ER ALLA ♥

Eva & Adam.

Hatar ni också känslan av att vakna på morgonen från en bra lycklig dröm och helt plötsligt komma på att det just bara var en dröm, att inget har ändrats från dagen som var innan?  Det gör iallafall jag, och så var det imorse. Ville bara lägga mig under kudden igen. Har varit i min "egna lilla värld" hela dagen idag, känns som jag försvinner bort i mina egna tankar hela tiden.

Vet ni vad jag har lust med? Att kolla på Eva & Adam! Det var så sjukt längesen och jag minns när jag verkligen älskade dom filmerna. Så mysiga! Jag har alla filmerna men jag tänkte jag skulle börja ifrån början med den första filmen  "Handtag, famntag, klapp eller kyss".

Jag kommer ihåg en midsommarafton när jag och Matilda skulle uppträda med "Jag vill vara din Margareta". Några familjer hade en fest tillsammans och vi skulle visa upp våran dans inför alla som var på festen. Men när det väl gällde så vågade inte matilda visa upp dansen så jag gjorde det själv istället inför alla utan några problem! Dom stog till och med och klappade händerna samtidigt. Haha, pinsamt.

Kollade ni också på Eva & Adam när ni var mindre?


Jag kommer ihåg hur mycket jag störde mig på Petra! haha


9 Juli

Hej alla. Eftersom det har hänt några saker så har jag helt ärligt inte orkat sitta vid datan, har inte känt för att skriva massa saker och vara "glad" (hur kul är det med en blogg som består av bara ledsamma saker?) eftersom jag inte mår så bra just nu. Men det känns ju konstigt att inte blogga när jag känner mig på topp här just nu så ja, nu är jag tillbaka här. Har föresten inte heller varit hemma så mycket dom här 2 dagarna så även ifall allt hade varit bra så hade det ändå blivit dålig uppdatering!

Igår så var jag med daniella, eleonor, hero & coffe. det var sjukt längesen jag träffade någon av dom så det var kul. vi gjorde inte något specielt egentligen, men det kändes nästan inte som att det behövdes, att bara prata om massa räckte jätte bra!

Idag var jag i stan med Daniella. vi gick runt i affärer och jag köpte mig ett par svarta chinos från ginatricot eftersom det var 50 % rea på dom. Hade aldrig någonsin innan kunnat se mig själv med ett par chinos på mig men det kan nog vara rätt snyggt med ett vitt tight linne till t.ex.




Vi åt Grillad Panini på Paprika.



Daniella, sötnos!

Nu ska jag äta middag! Kika in i bloggen senare ♥

Någon erfaren av Silvershampoo?

Jag har nyss tvättat håret med Silvershampoo. När jag slingade håret ljusare (slingorna blev en jätte fin färg) så uppfattas den gamla hårfärgen som inte är slingat lite åt det gula hållet, så igår var vi inne på en salong och fick en flaska silvershampoo. Hoppas det blir bättre, vet ni om det funkar? och efter hur många tvättar som det syns skillnad? någon som vet får gärna skriva eftersom jag i stort sett inte vet nästan något om det.

Jag ska iallafall göra iordning mig nu och packa, för ikväll ska jag sova hos Eleonor. Woho






Det här Silvershampoot andvände jag

7 Juli

Godmorgon! ♥

Har inte kunnat sova inatt eftersom det regnade riktigt ordentligt. Åh, jag som vill det ska vara soligt och varmt! Men efter regn, kommer väl solsken, right?

Igår var jag somsagt i Stan. Åt en jättegod sallad på ett ställe som jag inte varit på förut, och bara för det kommer jag inte ihåg vad det hette, tyvärr. Jag ska ta reda på det tills nästa gång eftersom jag säkert kommer äta där igen, det ligger på kungstorget iallafall!




Ja, det jag skulle göra igår var att gå och kolla på en resa!! Andledningen till att inte säga det var väl att det inte var säkert att det skulle bli av, och jag ville inte göra mig själv besviken heller genom att skriva det och få förväntningar. Men nu är det säkert!




Egokort på  "Johansson's"


Frukost time!

Dagens Outfit!

             






 Skjorta från Rut mfl
Jeans legins ifrån GinaTricot
Skor ifrån HM
Väska ifrån Bianco
Solbrillor från Mango i Spanien

Mot stan!

Nu ska jag in mot stan, vårt älskade göteborg. Ska äta lunch nånstans och göra en till sak som ni kanske kan få reda på ikväll. Och nej, det är inte shoppa. hihi

Hörs senare! Då får ni bla se hur mitt hår blev igår när jag gjorde slingorna, och dagens outfit!

Ha en fin dag!

 




Dagens fråga!

                                                              

       
                                                                                                                                                             















                                                                                                                                                               

6 Juli

Godmorgon. Hoppas ni sovit gott!

Idag har jag vaknat på rätt sida känner jag, är utvilad och glad. Dock kan jag lova er att jag drömde världens konstigaste dröm inatt som vi inte äns ska gå in på här. När jag berättade den för mamma så satt vi båda och skrattade åt den, haha.

Såg föresten att jag hade besöksrekord & kommentars rekord igår. Gud vad kul! Sånt gör så att man blir lite extra sugen på att blogga faktiskt. Hoppas alla nya läsare stannar kvar ♥

Jag tänkte att vi börjar dagen med en låt som man blir sjukt danssugen av. Så ta en paus från frukosten and start to dance! 







A million candles burning

Idag har jag känt mig ensammast i hela världen. Har ingen anledning till det eftersom jag vet att jag har folk runt omkring mig som bryr sig, men jag vet inte varför. Tonårshormoner kanske?

Jag har iallafall gjort lite mer ljusa slingor i håret idag (eller min mamma rättare sagt, hon är utbildad frisör), det är ju så fint på sommaren när man är brun och så. Men mitt hår är fortfarande blött så jag har ingen aning om hur det blev, men jag lägger upp en bild senare på resultatet.


Jag vet iallafall en som ska lägga sig i soffan nu med choklad, massa ljus och någon bra film!




                                                       

Dagens outfit!

                                 




enkel outfit idag

tröja, ginatricot 149:-
legins, ginatricot 99:-
röda pumps, dinsko 199:-

till det har jag röda naglar & läppar, snyggt med enkelt ibland.


BLI MEDLEM PÅ:

 BLI MEDLEM PÅ  http://www.woopa.se/?ref=LILLALOO!

En sida där man kan tjänar 100% GRATIS pengar och vem vill inte ha det? =)

det är super enkelt att bli medlem också, bli det nu!







5 Juli

Godmorgon alla läsare ♥

Idag känner jag mig glad, fast trött. När man vaknar och vet att det ska hända roliga saker under dagen så börjar man alltid tänka och så kan man inte somna om, så var det iallafall för mig idag. Så nu sitter jag iallafall här med mitt täcke invirat runt om mig och kollar på alla era kommentarer ni skrev till - "Rösta vilken hårfärg ni tycker jag passar bäst i". Jag tror den hårfärgen jag har nu fick mest röster, men det är inte försent att rösta ännu ifall du inte har gjort det. Tack för alla röster iallafall! =)

Tänkte kolla dagens horoskop. Egentligen vet jag inte riktigt ifall jag tror på sånt. Liksom, vi tar ett stjärntecken, t.ex Jungfru. Och Jungfru-horoskopet stämmer ju inte för alla Jungfruar som finns. Så man ska nog inte påverkas för mycket av det dom skriver, (det är ju upp till var och en vad man vill) Men jag tror ändå jag påverkas lite fast jag inte vill det. För när det står något bra så är det ju klart att man blir lite glad! Jag är ju född mellan gränsen på Vädur & Oxe. Och det står alltid olika i tidningar också vilket stjärntecken jag tillhör. Jag kanske är någon blandning, typ vädursoxe?


På den här horoskop-sidan tillhör jag Oxen.

OXE

VARDAG:

En person i din närhet beundrar din inställning mer än denne vågar visa.


KÄRLEK/RELATIONER:

Du har vänt huvudet på någon. Även om du inte märker det så har någon fallit pladask för dig. Antagligen kommer du inte träffa personen igen, för han/hon är väldigt blyg. Korta ögonkast kan avslöja din beundrare/beundrarinna.


PENGAR/ARBETE:

Får du en chans att placera lite av dina tillgångar, så kan du ha tur att få utdelning ganska snart.


DAGENS CITAT:

Anonym - Det sägs många kloka saker på skämt, men det är inget mot alla de dumheter som sägs på allvar.

 

 

Hemliga beundrare är alltid nice! Känns som jag vill gå ut nu bara för att få veta vem det är. *blink*

 

Några bra horoskop sidor är:

www.ditthoroskop.nu/

http://www.afrodite.nu/


Dagens fråga: Brukar du läsa horoskop?

Röstning!

                                          

 Tänkte att ni skulle rösta på vilken hårfärg ni tycker jag passar bäst i!




   .
1. ljusblond




2. Mörk brun




2. Så som jag har nu - Brunt med ljusa slingor.



Vad tycker du? Rösta  =)




Länkning!

Besök dom här bloggarna!

http://designbyjessica.blogg.se/

http://lifeupsidedown.blogg.se/

Båda bloggarna är bra och bjuder på roliga tävlingar! dom är duktiga på deisgn också. kika in! ♥

vaaarmt

Jag sitter här med hårinpackning och ett glas vatten. Värmen tar snart död på mig känns det som, men jag ska inte klaga eftersom det ska bli kallare och regn nästa vecka, usch. Kanske ska träffa Eleonor ikväll, det beror på om jag måste vara hemma eller inte eftersom vi ska ha gäster. Hoppas inte, det var ett tag sen vi umgicks så det skulle vara kul.

Hoppas ni har haft en roligare dag än vad jag har haft iallafall! puss




4 Juli

Jag sitter och läser på internet om "Tvångstankar".

Det är något som jag har haft sedan lång tid tillbaka (kommer inte äns ihåg när det startade, 5an kanske?) och det är en otroligt krävande sak att ha.  En vanlig sak jag brukar ha är att jag måste nudda eller göra om saker tills det känns "rätt". Många säger till mig "Det är bara att sluta göra det", men det är inte så enkelt, och jag tror inte heller att dom som inte har det förstår riktigt eftersom dom inte vet så specielt mycket om det heller. Tvångstankar kan vara tankar, idéer, tvivel, impulser eller en ständigt malande oro, som känns påträngande och som återkommer hela tiden. Jag började en behandling hos en psykolog förra sommaren för att försöka få det att bli bättre. Men det blev det inte eftersom jag inte tyckte att hon riktigt förstog. Och då är det ju svårt att tänka sig in i min situation hur jag har det och hur jag känner. Jag har inte alltid tvångstankar. När jag är glad och har starkt självförtroende så tänker jag knappt på dom, och om jag skulle göra det så skiter jag i dom. Men när man mår sämre så finns dom där nästan hela tiden och kräver mycket energi. Men vad händer ifall man inte gör sina behov? Jag får ofta tankar om att någon av mina nära och kära kommer att dö, och det är det som får mig att fortsätta med tvångstankarna, för att hindra att något ska hända. För om något händer, då är det ju försent att ändra på det, eller hur? Men egentligen vet jag ju att jag inte kan påverka det. Men ändå så finns tankarna där. Ibland är dom lätta att hantera, och ibland inte. Oftast för min del är dom tyvär inte lätta att hantera eftersom dom får mig att må väldigt dåligt och känna mig ännu mer svag. Min bästa medicin har varit min mamma som har peppat mig igenom det. Men det är bara för stunden, eftersom dom kommer tillbaka ändå. Många tycker säkert att dom som lider av tvångstankar är konstiga och svaga. Men det är faktiskt tvärtom. Tvångstankar är väldigt vanligt bland människor, dom finns i olika nivåer. Och dom som får leva med det är faktiskt väldigt starka även fast man inte kan tro det, för det otroligt krävande och svårt. Jag har vant mig vid dom nu, men det ska man inte göra.


Man ska inte börja leva på ett annat sätt, för att anpassa sig efter dom. Utan man ska kämpa mot dom dom.

Inatt så fick jag ett tvångsbehov och det var då jag bestämde mig att jag inte längre ska acceptera dom eftersom dom styr mig och mitt liv. Jag ska kämpa mot dom, och mitt mål så småningom är att vara fri! Det kommer bli svårt, det vet jag. Men jag ska försöka, för jag vet att jag kan lyckas!

Här är en bra sida som ger svar angående Tvångstankar,  http://www.comunicera.se/text/fragor_tvangstankar






Dagens motion

Nu har jag kommit hem ifrån en motionsrunda! Jag och mamma åkte ner (jag cyklade på mammas cykel och mamma gick) till Nadja för att hämta min cykel som stog kvar där ifrån igår. När vi kommer fram och står utanför hennes hus så kommer jag på att jag glömt cykelnyckeln hemma (SÅ typiskt mig!) så det var bara för mig att cykla upp för alla backar hem till oss igen och hämta den. Så nu har jag fått dagens motion!

Var på Allum förut med, köpte en tunika & en tröja ifrån Gina Tricot.




Tunikan jag köpte. 149 :-


Hittade en "jacka" som jag blev lite smått förälskad i.

Nu ska jag äta en god sallad med mammsen. Vi har kört på en "mor-och-dotter" dag/kväll, och det har varit väldigt mysigt eftersom jag inte har varit hemma nu på ett tag!

puss på er! ♥

Varberg med Nadja!

Här kommer det sena inlägget om när jag och nadja var i varberg i tisdags!

Det började med att vi satt och sjöng massa låtar i bilen påväg ner. När vi kom fram var alla varma och sugna att bara slänga sig i dom efterlängtade poolerna. Vi packar ur bilen och går mot ingången när vi upptäcker en skylt där det står "Stängt". Är inte det bara så typiskt? Det var ju såklart tråkigt, men inget att bli nere för. Jag och nadja bara skrattade och sa "Vi hade iallafall tur med vädret" - som jag föresten oroat mig för i onödan, det var ju sol & blå himmel där! Men vi packade in allt i bilen igen och åkte vidare till Södra Näs, där det fanns en jättefin vik vid havet, så där stannade vi. Dagen var trevlig och jag och nadja kom på att det faktiskt var första gången vi var vid havet tillsammans (förutom vid klassresor) och vi har liksom kännt varandra hela livet! Så det var ju lite kul. Jag tog även mitt första dopp för iår! Det är egentligen ganska sent eftersom jag nästan varje år har badat redan i april. Men min mamma är världens största badkruka  och jag tror det har smittat av sig lite på mig med iår. Men vi båda älskar att bada när man väl har doppat sig!


















När vi skulle åka hem så stannade vi på Mc' Donalds och där möttes vi av en klunga med killar, alla var typ skit snygga och jag och nadja dog. Dom var bruna, hade keps, osv.  Jag kör på Nadjas mening: "Så många snygga killar har vi ju inte äns sett i landvetter under hela vårt liv". haha, killar som läser detta, ta inte illa upp nu. Kanske är det du som är en utav dom snygga i landvetter ;)

Iallafall, dagen var jätte bra och rolig. Kvällen också, det var skönt att komma "tillbaka" dit man bodde innan, där man hade sitt liv. Och även fast vi inte bor där längre så kommer den där "grann-stämningen" alltid finnas kvar ändå, för det gjorde den.


3 Juli

Godmorgon, godmorgon!

Idag vaknade jag upp med någon konstig känsla i magen. Något känns inte bra.

Martin övertalade mig att följa med till Partille Cup igår, och eftersom jag är så snäll så gjorde jag det såklart, och det slutade med att nadja & mattias också följde med! Vi kollade på Eriks match och sen drog vi oss in till norstan eftersom det var otroligt varmt ute. Vi gick runt och kollade i affärer och letade efter varandra eftersom vi tappade bort varandra nästan direkt, haha. Sen på eftermiddagen åkte vi hem för att en stund senare träffas för att bada innan vi spontant kom på att vi skulle gå hem till Nadja för att köra Anden i glaset. Det var ganska svårt att vara seriös och inte skratta eftersom hela situationen var så kul, så det gick väl inget vidare. Men det var trevligt ändå, tack för dagen/kvällen!



Haha, nadja ser ganska liten ut


MARTIN ÄR SINGEL & SÖKANDE


MATTIAS ÄR OCKSÅ SINGEL & SÖKANDE

passa på nu tjejer (yy)

2 Juli

Förlåt för sen uppdatering, men jag hann helt enkelt inte skriva igår eftersom jag inte var hemma knappt nånting på hela dagen. Och idag kom vi på lite spontant att vi skulle åka till härsjön och bada, och det blev att vi var där hela dagen faktiskt, vi hade en jätte mysig plats vid vattnet, det låg lite avskilt ifrån dom fullknökade sandstränderna. Vattnet var jätte skönt också!

Sen när jag kom hem förut vid sex tiden så var det bara att skynda sig in i duschen och sen äta för att cykla ner och träffa nadja, vi gick och träffade mattias och sen var vi på oléplan och spelade fotboll med helena, nathalie, bond, emil & harri. Helt okej kväll, men promenaden hem med mattias och nadja var väl nästan bättre än själva kvällen. Ni får mig att bli glad!

Imorgon berättar jag om när jag & nadja var i varberg i tisdags, checka in bloggen då!

godnatt, sov gott! ♥

Lista på bloggare på Svensk bloggtrafik - Gratis trafik till din blogg