Me, Myself & I

idag har jag haft en egen kväll för mig själv. super härligt faktiskt, det behövdes också.

la mig i ett bad förut med massa tända ljus bredvid, rakade benen, smörjde in kroppen osv. jag älskar känslan efteråt, kan inte riktigt beskriva den.


jag har kommit på att jag saknar att vara lyckligt kär. att känna att man flyger på moln och dom dära fjärilarna i magen.

jag har intalat mig själv och andra, att jag inte har tid/lust att tycka om någon. men idag kom jag på

jag lyssnar för mycket på hjärnan och för lite på mitt hjärta.


28 Februari

underbart med helg

har inte skrivit på 2 dagar, för jag har inte suttit vid datan något. och allt pga av praon, inte just för att man är skit trött när man kommer hem, utan för att jag inte kan sitta still en längre tid helt enkelt. jag måste vara igång och göra något och just nu tycker jag att datan för mig är rätt oviktig. herregud, var det verkligen jag som sa det precis?


men igår var det sista dagen på praon, och det var faktiskt en bra avslutnings dag. vi gjorde t.ex alla våra 65 mackor på rekord tid, bra sammarbete osv. det har nog aldrig varit så mycket folk dock som det var igår, och jag har nog aldrig varit så stressad. men det slutade bra, och det är huvudsaken. fick ett "presentkort" på frank's så nu kommer det bli fika fika fika!

jag måste bara säga att dom här 2 veckorna på frank's coffe har varit mycket, lärorika!
jag har lärt mig göra massa nya saker och det jag nästan tycker är det bästa, det är att jag har lärt mig hantera stress, som kan vara extremt jobbigt, om man inte vet hur man ska reagera.

 förut innan skolan, så behövde jag 1 & ½ h att göra mig iordning på - nu har jag gått ner till c 40 minuter. = sova längre.

nej, men praon kom verklgien på en lämplig tid. jag behövde komma ifrån dom gamla vanorna, specielt skolan och få träffa nytt folk. som jag verkligen har fått göra.


men iallafall, när vi hade slutat igår så gick jag och nadja till nail sweden och mötte upp mamma, sen gick vi och luktade på parfymer och köpte smink.

sen vid 21.00 gick jag till innebandy natta, träffade massa människor som man inte träffat på länge och jag hade en kul kväll. lite kul att alla innebandy lag var seriösa, utan landvetter som körde med rosa hår och reflexvästar, haha.

sen vid 01.00 hade dom flesta gått hem, så då gick jag och nadja hem till henne och sov där.

idag ska jag plugga hade jag tänkt, får verklgien inte skjuta upp det mera, mina 3 prov nästa vecka ska ju gå bra. eller hur?

puss


25 Februari

jag är verkligen övertrött, och på väldigt bra humör.  tack vare jocke, nadja och nicke.

imorse så skulle jag och nadja vara så tysta som möjligt för att inte väcka någon annan i familjen, tror ni att vi lyckades? vekrligen inte, haha.

dagen har jag stressat igenom, som vanligt nuförtiden. men jag har vant mig att jobba i detta tempot nu, och det kommer kännas extremt konstigt att börja skolan igen = att bara sitta stilla hela dagarna och skriva/lyssna. jag vet helt säkert att det inte kommer funka dom första dagarna.

mamma, mormor och kent kom och hälsade på idag på praon också. det är inte ofta jag säger det sådär bara, men gud vad jag älskar min familj/släkt egentligen.

iallafall, nu är det bara 2 dagar kvar av praon och sen börjar mitt riktiga liv. samtidigt skönt att kunna få lite tid till sig själv igen. men det kommer ändå bli tomt, något kommer saknas helt klart.

skriver imorgon igen efter praon!

godnatt /

Sccchhhteeekiepower

24 Februari

skrev inte blogg igår, för jag hann helt enkelt inte. min dag var fullbokad med saker, kom inte hem föräns vid halv 9.

idag så var det först prao där jocke kom och hälsade på oss, våran lilla pudel. och sen tog vi  bussen hem med typ halva min klass, det var riktigt kul att träffa dom igen. för det är ju först när man träffar dom, som man kommer på hur mycket man saknar dom egentligen.

sen gick vi till nadja och hämtade saker (hon ska sova här inatt) och sen gick vi upp till önneröd på 12 minuter, rekord snabbt (!)

nu ska vi äta och träna, för sen vid 19.00 hade vi tänk att sätta på titanic. älskar verkligen den filmen, så himla fin.

FÖRESTEN, jag har inte haft min mobil på exakt 2 månader idag. och vet ni? jag klarar mig faktiskt bra utan den, det är inte riktigt så jobbigt som det låter, och jag kan lova, jag var verkligen ett mobil freak då!

 

PUSS

22 Februari

puuh

kom hem nyss ifrån innebandyn, och nu är jag sjukt varm.

träningen var kul och det gick rätt bra, men det var jobbigt som tusan ibland. men det känns skönt att vara igång nu igen. inga mer skador för min del nu, fast jag ramlade iofs bara 1 gång, men den räknas inte. hehe

nu ska jag städa mitt rum och duscha. sen kommer min moster och hennes familj på middag.

puss


hot chick

jag är verkligen på mys humör, specielt när jag tittar ut och ser all snö, vitt överallt.

idag var jag i stan

köpte: body butter, ansikts mask, shorts, örhängen och pannband.
sånna där små saker som kan vara bra att ha!

sen när vi skulle hem så stog det att tahult bussen skulle komma om c 30 minuter, så vi satt där och väntade. men när det väl står att tahult ska komma "nu", så kommer inte bussen och nästa går inte föräns om 30 minuter. så vi fick sitta i snö stormen i 1 h, eftersom nordstan hade stängt. det var så jävla kallt va, så när bussen äntligen kom, så kunde vi knappt komma fram till bussen för att våra skinkor hade frysit fast, haha.

iallafall, man blir verkligen trött av en hel dag på stan och när jag kom hem hade pappa gjort jul mat. i februari? det känns nästan som julafton när det snöar samtidigt också. knäppt.

imorgon ska jag träna innebandy, herregud vad jag saknat att få spela!

nu ska jag fortsätta kolla på "hot chick"

ha en fortsatt trevlig kväll!

/lovisa

21 Februari

jag är glad som fan idag.

och jag har träningsvärk i magen, kan knappt skratta.

igår var det först prao, då det var hur stressigt hela dagen som helst, och massor med folk. och sen tränade jag igen med nadja, vi börjar bli duktiga nu.

snart ska jag till stan och shoppa, det känns som det var jätte längesen jag gjorde det.

skriver mer om dagen imorgon.

/lovisa

power

jag mår verkligen skit bra just nu, känner mig hur frisk som helst.

jag och nadja gick ut i snön och gick power walk runt i landvetter. sen när vi kom hem var vi ensamma hemma, så vi satte på "lilla melodifestivalen" skivan och bara hoppade/dansade omkring och sjöng, så jävla underbart. sen körde vi lite styrka också, och det var jobbigt som fan.

nadja åkte hem nyss och nu ska jag duscha och äta en god kvällsmat. sen ska jag nog gå och lägga mig för annars orkar jag inte morgon dagen. går ju upp 06.15 liksom, det suger. men jaja

puss /lovisa




19 Februari

är hemma ifrån jobbet nu, nadja hängde med mig  för vi hade tänkt att träna lite, vi får ju inte bli föör tjocka. men det är svårt att motstå en kaka när det är gratis .


uppdaterar kanske ikväll, nadja har seriöst damp och har haft hela dagen så det är nog bäst att sluta. haha

/lovisa

18 Februari

herregud, jag känner mig helt död just nu, så jävla trött va.

jag och nadja tog 07.45 bussen till stan idag, kom lite försent men det gjorde inte så mycket. sen förberedde vi allt inför dagen dvs, göra iordning 50 mackor, koka ägg, göra rent alla stolar, hacka grönsaker, soppa golvet, packa upp varor osv.

morgon jobbet är ju helt klart segast, men sen när vi är klara med det (tar c 2 h) då brukar vi alltid äta en god frukost, som idag blev en ost macka med oboy, efter det börjar allt roligt jobb,  och det är då när det oftast börjar komma in lite mer folk.

ibland är det verkligen en lång kö och massor med beställningar, självklart är det ju jag och nadja som sköter det och vi gör verkligen mer än själva personalen gör. liksom, ibland går dom iväg och äter eller något och jag och nadja får sköta hela stället, det är faktiskt sjukt kul.

dock var jag och nadja hel konstiga idag, övertrötta och flummiga. vi gör bort oss hela tiden, fast det ör iofs bara kul. vi står alltid och skrattar åt varandra.


det är väl i stort sätt min dag, det är nästan så att jag vill gå och lägga mig snart och somna så att man kommer snabbare till jobbet. sjuuuuuuukt

pusspuss :D


it's now or never baby

jag har precis övat på dansen, det är så komplicerat att få ihop allting va.

jag dansar ju par disco, med matilda. och vi har bara varit med 2 gånger på denna terminen hitills. och det är det som är så jobbigt med att dansa 2 , för när inte den ena kan, då kan ju inte den andra vara med heller. och när jag skadade mig så fick ju inte jag träna på 2 veckor. kul för matilda att få det beskedet.

men somsagt, igår var jag och matilda på den första träningen på hur länge som helst. i början stog vi mest där som fån och kollade på dom andra, allt såg verkligen så enkelt ut. men när väl vi själva skulle börja dansa så såg vi nog ut som förvirrade fåglar eller något. men sen mot slutet så började jag lära mig mer och mer, och det kändes rätt så bra.

så nu ska det inte bli några mer skador eller sjukdommar för mig, utan nu är det hårt jobb som väntar, jag känner mig redan fit for fight :)

090217

idag har det inte varit någon prao eftersom jag skulle till sjukhuset imorse och kolla så allt var bra med mitt öga.

 (för alla som inte vet så fick jag en klubba i högra ögat som slutade med blödningar bakom ögat och 2 hål på näthinnan. om du vill veta mer så  läs mer på "mylifee.blogg.se - inlägg "5 februari")

..och det hade det, och det var sjukt skönt att höra. det hade läkt sig jätte fint sa dom också efter när dom opererade med laser, puh. men dock har jag lite svårt att se nu med ögat eftersom dom vigdat puppilen, vilket menas att den blir jätte stor, man ser suddigt och är ljus känslig. men imorgon ska den vara som vanligt igen!





ungefär så ser mina ögon ut just nu. lite läskigt faktiskt, haha.

första praodagen

i morse klockan sju gick jag hemifrån och mötte nadja, och vi tog halv åtta bussen in till stan.  men när vi väl satt på bussen in så kom vi på att bussen bara gick till korsvägen. så vi fick springa som fan till kungsportplatsen för att hinna i tid. och vi kom 2 minuter innan vi skulle börja, puh.

sen när vi kom dit så var dom typ inte förbredda på att vi skulle komma dit  och vi fick försmå och tighta t-shirtar + att vårat första jobb var att göra iordning 50 mackor, kul. så vi var nära på att ringa till våran Syo och be henne komma och rädda oss.

men sen efter någon timma så blev det mycket roligare och bättre. vi fick ta emot beställningar ifrån kunder osv. jag har ju alltid älskat att "leka affär" och nu blev det liksom verklighet, så det var ju nästan lite som en dröm.

det var också skit svårt att hitta var allt var och hur allt fungerade och så först. men det löste dig också, och jag och nadja blev nästan proffs på allt kändes det som.

personalen, som i vilket fall var hur gulliga som helst mot oss. var väldigt stolta och berömde oss hela tiden för dom tyckte vi var så dukitga.

och ett plus på det hela så får vi äta vad som helst som finns på cafét. och idag blev det: smoothie, fanta, vatten, mocka-kaffe, brockoli paj, hallon paj, choklad boll och mini crossaint. 

VI KOMMER RULLA DÄR IFRÅN SNART!


men somsagt, dagen började dåligt men slutade hur bra som helst. älskar stämningen mellan alla och det känns redan som vi är med i deras lilla "gäng", haha.









090216

jag är så jävla trött, kom hem en halvtimma sen ifrån praon, som jag berättar mer om senare ikväll..

nu ska jag packa ner mina saker och åka till mölnycke med matilda och träffa elina, jessica, amanda & amanda :)


/lovisa

sportlovet 2009

nästan hela mitt sportlov har jag varit med daniella och nadja. det har varit en  riktigt rolig och mysig vecka och vi har alla kommit mycket närmare varandra, och det behövdes verkligen efter allt som hänt. det har nog varit det bästa sportlovet i mitt liv, jag älskar er!





bilden beskriver veckan sjukt bra.


nu blir det duschen och sen sova, tar halv 8 bussen till stan imorgon!

godnatt /lovisa


090215

godmorgon

egentligen borde jag gå till träningen nu, men jag bangade den idag igen.

pga, att jag vid 6 imorse vaknade av att jag hade så sjukt ont i magen att jag knappt kunde röra mig. mamma ville vi skulle åka in till sjukhuset men jag vägrade. somnade tillslut om vid 9 och när jag vaknade igen var smärtan borta, men jag är öm på magen känner jag, så jag vågade inte chansa att det skulle komma tillbaka igen om jag tränade.

det är sista dagen på sportlovet idag också, imorgon börjar praon. jag och nadja  jobbar klockan 8 - 16. otroligt seg tid, för det känns ju som hela dagen är förstörd egentligen, men jag tror det kan bli rätt kul. jag menar, jag jobbar ju med nadja.

/lovisa

HAPPY VALENTINE'S DAY

det är många som tycker att dagen är väldigt uppskattad, men jag tycker faktiskt inte det. jag tycker att det kan vara en väldigt fin dag att visa sina känslor för någon extra mycket, om man har någon då.

jag har ingen pojkvän denna alla hjärtans dag, jag hade det inte heller 2008 eller 2007 heller, men 2006 hade jag det, mattias lindblom. kommer fortfarande ihåg våra presenter vi gav varandra, jag fick chocklad hjärtan och en nallebjörn som höll ett hjärta som det stog "i love you" på, minnen :)

jag ska berätta om vad som hände med min andra blogg "mylifee.blogg.se",  en vacker dag när jag skulle logga in så funkade det inte. så jag var tvungen att göra en ny blogg, och den fick heta "lovisarosen.blogg.se" för att jag helt enkelt tyckte det kändes rätt, eftersom det är mitt namn.


nu ska jag sätta på OC, avsnittet där Summer dumpar Zach på flygplatsen för att hon innerst inne tycker om Seth. Så hon springer hem till Seth när han hänger ute med ett snöre ifrån taket
i hans spindelman dräkt när det regnar och kysser honom, upp och ner. jag älskar det avsnittet, för jag tycker om själva saken. när man kommer på vem man verkligen vill ha. och det viktigaste av allt, hon tycker om honom för den han är, även om han är skolans tönt.

/lovisa








Lista på bloggare på Svensk bloggtrafik - Gratis trafik till din blogg