baby, it's now or never

Åh, nu är jag på ett sånt där "gulli gull" humör. Det blir så när man har sett på program som handlar kärlek, lycklig kärlek. Jag uppskattar verkligen att vara singel, men det är nu man vill ha en pojkvän att pussa på.

Nu ska jag smörja in kroppen med bodylotion innan jag ska krypa ner i sängen, vi ska ju upp tidigt imorgon. Men jag såg förut att det ska bli regn imorgon. Är inte det typiskt att just imorgon av alla dagar så ska det regna? Men vi ska iallafall åka iväg att göra något. Pappa har ställt in sig att åka och jaga solen om det är så!

Så imorgon blir det dålig update, kanske hinner blogga på morgonen men det är inget att räkna med. Annars så hörs vi imorgon på kvällen och så får ni ha en bra dag! kram på er ♥



Tv program

Det var skönt att få gå en promenad och prata lite, jag är som vanligt väldigt pratglad och har mycket att säga. Och som  vanligt handlade väl samtalsämnet om killar som tar upp en stor del av våra samtal! Vi hamnade även på en lekplats eftersom vi inte orkade gå längre och på lekplatsen fanns en unge som började hålla på och leka med oss. Hon satte sig emellan mig och Nadja och sen drog  hon iväg med nadja bort i skogen. Det är något specielt mellan oss och ungar nu för tiden alltså.

Nu ska jag sätta mig i soffan & sätta på "Momma's boys" som jag går just nu (men har även spelat in). Jag tycker det har varit rätt mycket kasst på TV så därför har jag inte heller kollat. Men nu har jag hittat några favoriter ifrån Söndag-Onsdag.

Söndag: Privileged
Måndag: Momma's boys & Paradise Hotel 4
Tisdag: Paris Hilton's - My new BFF & Paradise Hotel 4
Onsdag: Bachelorette



The momma's boys. Han till vänster, michael är min favorit, han är jätte charmig!

Kvällspromenad

Nu ska jag gå ut på med Nadja för en kvällspromenad!

Om man har en dålig hårdag som jag idag, så är keps alltid ett säkert kort. Funderar faktiskt att köpa en egen. (Den på bilden är matildas) Hörs senare!




Jag själv tycker jag ser ganska kaxig ut

Sommar

Just nu äter jag isglass medans jag lyssnar på mammas "Absolute Holiday" skiva, det är bara massa goa sommar låtar på den som gör än super glad!  Sommaren får mig verkligen att bli mycket gladare och hela jag typ lyser upp känns det som! Sån som jag är nu, det är den jag är och vill vara.




Vem mår liksom inte som bäst på sommaren?

29 Juni

Idag känner jag mig utvilad och pigg. Var ute och träna imorse också så det kändes som jag fick en bra start på dagen. Andledningen till att jag är såppas pigg som jag är idag,  är väl för att jag gick och la mig tidigare än vanligt igår, och sov 10 timmar i natt!

hela morgondagen är fullspäckad med roliga saker, först ska mamma, pappa, jag & nadja åka till varberg över dagen! det finns ju ett poolarium nedanför fästningen där som består av uppvärmda utomhus pooler med saltvatten. Har varit där några sommrar i rad, och det är verkligen jätte härligt där!


varberg!


Sen på kvällen är vi bjudna på middag hem till Annehill där vi bodde innan. Det ska verkligen bli superkul att komma "tillbaka" igen. Där vi bodde finns det liksom en gård och runt om den finns några hus där olika familjer bor. Jag är ju uppväxt där och bodde där i lite mer än 13 år. Men iallafall så brukade alla familjer samlas på den gården och grilla och ha "gårds-fester" tillsammans. Det var väldigt kul eftersom vi hade sån bra kontakt med alla där, vi var som en stor familj faktiskt. Jag bodde ju i ett hus som bestod av 3 våningar och 2 lägenheter. Vi bodde i den översta lägenheten och under oss bodde Matilda i 9 år. Så hon & jag är uppväxta tillsammans där och gud så mycket minnen vi har! Vi umgicks varje dag och kom alltid på massa saker att hitta på. T.ex när vi skulle flyga till himlen med rabarber vingar, eller när vi ryckte upp grannens blommor och stog och sålde dom vid vägen, när vi åkte rutchkana från matildas fönster. Vi måste nog ha världens roligaste barndom faktiskt. Matilda & hennes syster Linn har alltid varit som mina systrar.




Jag, Linn & Matilda för 2 år sedan, hihi.

Tur?

Familjen sitter ute på altanen, äter glass och funderar på om vi ska köpa en stor pool eller om vi ska åka utomlands till hösten. Just nu hade jag valt en pool, men till hösten uppskattar man ju hellre än resa. Man skulle varit rik, då hade man inte haft sånna problem. Jag & Nadja satt och diskuterade igår vad vi hade köpt ifall vi vann flera miljorner. Och jag kom fram till att jag först och främst faktiskt skulle delat med mig. Sen skulle jag skänkt pengar till cancer-forskningar. Och sen skulle jag slängt ut hela min gaderob och shoppat. Köpt allt jag vill ha, och åkt ut och rest! Men är det verkligen så att pengar gör än lycklig? Jag tror både ja och nej på den frågan. Men tänk ändå hur några papperslappar kan påverka folk så mycket, hade man inte kunnat tillverka hur mycket pengar som helst och så hade alla problem varit lösta? Nej, Pengar hade kunnat lösa  många problem, men inte alla problem. I längden handlar det ju egentligen om så mycket mer.


Igår så hittade jag 4 fyr-klöver & 1 fem -klöver! Hur ofta hittar man något sånt då? Kanske är det min tur att få tur? Jag satt iallafall där i gräset och önskade på med massa saker. Maybe dreams come true?

28 Juni

Hej alla läsare ♥

Förlåt för dålig uppdatering i helgen, men det har liksom inte varit ett "sitta vid datan väder". Just nu sitter jag iallafall ute på altanen med laptopen. Pappa håller på att åka omkring med moppen, medans jag och mamma sitter och gapskrattar åt han. Han ser hur rolig ut som helst med det ihop-pressade huvudet i hjälmen.

Igår så låg jag och nadja nere vid sjön hela dagen. Vi åkte omkring med luftmadrassen ute på sjön, jätte härligt var det. Dock var det massa ungar som skvätte ner oss med vatten medans deras pappa bara stog och skrattade!

På kvällen cyklade jag ner och träffade nadja, matilda, martin, mattias & oscar. Det är så skönt också när kvällarna är så varma, synd bara att alla knott är så jobbiga. Men jag hade iallafall trevligt, och det tror jag att dom andra också hade! . Fick dock stå och vänta på mamma och pappa som hade varit hos några, dom skulle cykla förbi mig så jag slapp att cykla hem själv, men dom glömde bort tiden. Så dom kom inte föräns halv ett och då var det rätt så kallt att bara ha på sig shorts.


Nej, nu  är det min tur att åka moppe! puss

 
från hopptornet igår kväll.

27 Juni (Natt bloggning)

Jag sitter här och lyssnar på musik och nedanför mig ligger Nadja och läser. Båda är rejält trötta efter dagen, men jag har ingen lust att sova än. oj,  förstog nyss när jag skrev rubriken att det faktiskt är den 27 Juni idag, herregud vad tiden går snabbt. Fick vi inte nyss sommarlov? Jag har iallafall börjat sakna alla i skolan lite.

Jag funderar på vilken hårfärg jag egentligen ska ha och passar bäst i. Det är så sjukt svårt.


När jag hade mitt mörkbruna hår.



Nu ska jag stänga av datan för natten, sov sött & puss från oss. ♥

Cykel dag.

Gud vilken skön dag jag har haft idag!

Vid halv tolv så cyklade jag ner och mötte nadja, och så åkte vi till ica där vi köpte dricka, baguetter och bullar. sen begav vi oss hem till mig igen där vi gjorde iordning allt innan vi gav oss ut på en cykel-tur! Vi åkte nog runt i hela landvetter och stannade lite överallt där vi fikade. Det var faktiskt riktigt kul och framför allt härligt! Jag har fått lite färg också. Sen efter några timmar åkte vi hem eftersom vi skulle lämna godiset här (det höll på att smälta) men då slutade det med att vi stannade här också och spelade krocket istället. både jag och nadja är ju ganska dåliga förlorare, så om hon förlorar vill hon köra om en gång till och tvärtom. Sen åkte vi ner till matilda och hämtade luftmadrassen innan vi begav oss ner till sjön där vi låg och solade ute på vattnet. Bra relax efter allt cyklande idag.

Kollade även på Sverige U21 matchen mot England på kvällen. Jag kan ju säga att jag verkligen inte tycker om fotboll annars, men shit vilken spännande match! Sverige hade ju verkligen övertaget i slutet och så förlorar dom på en straff. Men jag kan ju säga att jag blev riktigt innebandy-match sugen nu! Längtar till höst som fan.

Nu ska jag packa upp mina badkläder innan Nadja kommer hit igen. Hon är hemma och hämtar saker eftersom hon ska sova här inatt. Vi hade tänkt att gå ner till sjön egentligen men ingen av oss orkar.  Vi hade tänkt att ha en kväll ute på tomten istället med musik, godis, kubb, krocket & kortspel istället!

Sålänge kan ni ju få en bild på englands målvakt, Joe Hart. Han är sjukt snygg!



16 Juni

Vaknade upp idag med strålande humör! Men sen fick jag reda på:  Den såkallade "King of pop" Micheal Jackson har dött.

Känns så sjukt tråkigt. Även fast jag inte brukade/brukar lyssna på honom så vet jag att han är jävligt duktig. Och jag fick verkligen tårar i ögonen när jag fick reda på det.  -  R.I.P

Nu ska jag göra iordning mig lite och sen ska jag cykla ner och möta nadja, vi ska till ica och köpa lunchmat vi ska ha. För vet ni vad vi ska göra idag? Vi ska ut och cykla! Kommer nog bli kul, för att cykla är ju faktiskt riktigt roligt.

Hörs när jag kommer hem! ha en fin dag. ♥

Åka luftmadrass.

Så nu har jag kommit hem efter en dag på ån. (ha-ha) Jag mötte upp dom andra med inga förväntningar alls, för jag trodde seriöst inte det skulle gå. Liksom, förra gången läkte det in masa vatten osv. Men vi gav det en ny chans iallafall, så vi slängde oss på den och insåg att vi faktiskt flöt. Dessutom var vi en extra person på den denna gången också så vi var nog ganska imponerade. Jag fick värsta sköna platsen också så jag kunde ligga och sola. Men det var ialalfall jätte mysigt och kul! Det ser ju hur roligt ut som helst säkert när 3 tonåringar åker omkring, men man blir ganska stolt faktiskt. Vi åkte ända uppfriån matildas mamma och ner till landvettersjön. Vi är grymma!




Dubbel luftmadrassen!


Vi andvände spadar som åror.


Det var fint .


 Matilda & Jag, haha.


När vi åkt ut ur ån så åkte vi ut till hopptornet på sjön.

Skön dag!



Lovisa & Mormor - dag

Skrev detta inlägget förut,  men nu ser jag att det inte har kommit fram. Så jag skriver om det.

Igår så hämtade mormor mig och så åkte vi in till stan där vi gick runt och kollade i affärer. (jag visste inte att mormor shoppar på gina tricot!) och jag kom hem med ett par skor. Sen så gick vi ända från nordstan till bergakungen i värmen eftersom mormor trodde hon reserverat biljetter där. Men sen när vi kommer fram så visar det sig att mormor visst har köpt biljetter till biopalatset istället. Så det var bara att gå tillbaka igen. Men vi såg iallafall "The proposal" Och den var jätte bra! Den gav  både skratt och lyckokänslor så den rekommenderar jag.



Åt fiskgratäng på La Gondola. Den är så sjukt god!!

25 Juni

Vad ska man egentligen ha med sig när man ska åka luftmadrass i en å?

Jag har iallafall packat ner: solglasögon, bikini (jag kommer säkert ramla i!) handduk, smink, underkläder, crocss, kameran, ett par ombytes kläder. Tror jag har fått med mig allt. Nu ska jag gå ner och möta dom andra.

Uppdaterar om det stooora äventyret vi ska ut på ikväll! Det låter ganska lätt att "åka luftmadrass på en å" men tro mig, det är det inte. Vi testade förra året och jag och matilda höll på att sjunka hela tiden. För vi åker ju på en dubbelmadrass! Önska oss lycka till ♥

Åland

Våren 2007 satt jag, matilda & lollo hemma hos matilda. Det var en solig dag och vi lyssnade på musik och satt i några fåtöljer och pratade. Kommer inte riktigt ihåg hur det började, men vi började iallafall leka "skådespelare" och kom på massa roliga saker vi kunde spela in. Eftersom vi inte hade något bättre för oss då så utvecklades det till att vi kom på att vi skulle spela in en film den sommaren. Som senare fick namnet Åland! Vi hade många idéer och bra fantasi så det var ganska lätt att komma på vad den skulle handla om. Jag skulle heta Laila och vara dotter till Harriett, som var Lollo. Min bästakompis skulle heta Kerstin, som egentligen var matilda. Det skulle handla om att jag var olyckligt kär i Håkan, men att han hade flyttat till Åland. Men en dag så skickar han ett brev med en inbjudan till Åland (han lovar mig 1 gratis pizza om jag kommer!) och jag tar med mig kerstin dit. Men vi kan ju inte säga till min mamma  att vi ska dit eftersom det aldrig skulle funka, så vi säger att vi ska till min morfar istället (som lollo också spelar). Det går hon med på. För att komma till Åland så ska vi ta luftmadrassen, innan vi slutligen kommer fram till udden vid landvettersjön. Där på udden så bor Håkan i en liten kojja som är uppbyggd av pinnar & löv. Vi bestämmer att vi ska sova över där, men nästa dag när vi vaknar så har kojan "blivit förstörd" så vi checkar in på ett vandrarhem istället. Där jobbar en ganska underlig tant (som lollo också spelar) men vi får iallafall ett rum nere i bastun. Sen så råkar grannens katt komma in på vandrarhemmet och eftersom Tanten som jobbar där hatar katter så är hon helt förskräckt och springer och jagar katten i vandrarhemmet.

Sen så började vi tjaffsa och då blev det att vi aldrig spelade in slutet av filmen. Men herregud vad jag skrattade den sommaren!  Skrattade till och med när jag skrev det nu när  tänkte tillbaka på allt vi gjorde. Det tog nästan hela sommaren att spela in filmen och den gav oss faktiskt mycket glädje tillsammans. Vi gjorde massa galna saker och såg säkert hur dumma/kul ut som helst när vi gick omkring i t.ex sverigekläder/hängslekjol osv på gatan.

Kommer också ihåg när vi skulle ha en audition om vem som skulle få bli Håkan. Det stog iallafall mellan Alexander Austad & Mattias Andersson. Vi hade en tävling om vem det skulle bli och vet ni vad tävlingen var? Springtävling! Och eftersom Mattias Andersson vann den så blev han såkallade Håkan, och han spelade honom jäkligt bra faktiskt!

Tog ju en del kort under filminspelningen så här är några:


Jag & Matilda! Hahaha. jag såg ut som en kille där ju!


Lollo som kamera-man!


"Kerstin" & Den galna tanten på vandrarhemmet! Haha


den här bilden påminner verkligen mig om "KATTEN, KATTEN!!!"


Vi stog och dansade sådär  i matildas trädgård till "Hot stuff"


Vi var  och tog Åland-kort i en  "riktig studio".


Lollo som Morfarn.  "Du vet väl att jag inte spelar poker!" Hahaha


Haha, saknar er tjejer!

Imorgon ska jag träffa dom 2 ovanför iallafall. Vi ska åka luftmadrass i ån! Ska bli riktigt kul att träffas alla 3 igen faktiskt.

Att bränna sig gör ont!

Aaaaaj. Jag håller på att dränka mig med Niveas After sun just nu. Det blir nog bara skuggan för min del idag och solskyddsfaktor 50.. typ



24 Juni

Godmorgon alla söta!

Vaknade 07.18 imorse! Kan ju säga att jag blev ganska så chockad när jag kollade på klockan. Sen kunde jag inte somna om eftersom det bränner på kroppen fortfarande sen jag brände mig igår. Så det var lika bra att gå upp då, tyckte jag. Har hunnit städa mitt rum & rensa alla miljontals bilder jag har på datan.

Idag hade jag tänkt att sola först (inte framsidan där jag bränt mig) och sen på eftermiddagen ska jag träffa upp mormor i stan. Vi ska fika nånstans först & sen ska vi på någon bio. Jag tycker det låter rätt så mysigt faktiskt!

Föresten så var det lite "konstigt" igår. Jag läste ju somsagt en bok som handlade om en 15årig flicka som blir gravid och väljer att behålla barnet trots att alla säger att hon ska göra abort. Och igår när jag loggade ut från min blogg så kom jag fram till startsidan på "blogg.se", jag kollade lite snabbt på "Mest besökta" och mina ögon fastnade direkt på en länk till en blogg, det stog "15 år & gravid med tvillingar". Kändes så overkligt på något sett eftersom jag också är 15 år. Men på ett sätt kan jag leva mig in i det. Tycker iallafall att hon är otroligt stark & modig som vågar göra något sånt. Själv hade jag väl kollapsat för länge sedan. Tycker ni ska checka in hennes blogg här!


Nu ska jag äta frukost ute, puss från mig!

Memories never die.

Jag sitter & kollar igenom lite bilder ifrån spanien. Fast det är fint väder här just nu så kan jag inte låta bli att drömma mig bort tillbaka dit. Dom vita stränderna, det turkosa havet, palmerna osv. En sak jag verkligen älskar är att resa!



Ser ni vad ljus jag var i håret? Äkta dessutom!


Det var så vackert!


Nu ska jag sätta mig framför tvn och kolla på "Paris Hilton's - My new BFF", Egentligen är det ganska patetiskt, men jag tycker om sånna typer av program. Går iallafall på 3an!

23 Juni

Tänk hur ett väder kan få en att bli så mycket gladare egentligen?

Ja, ni behöver ju inte äns försöka gissa på vad jag har gjort idag. Solat såklart! Mamma har gått runt hela dagen och sprutat massa solkräm på mig, men jag har lyckats bränna mig ändå. Ser lite ut som en kräfta just nu. Har lyckats läsa ut min bok också!




Nu känns det faktiskt som sommar!

Data-fri kväll.

Kom hem med lite mindre pengar i plånboken. Hittade nämligen ett par vita shorts och en röd/rosa kofta, väldigt snyggt när man är brun!

Jag & Nadja (som vi plockade upp på vägen dit) köpte även en sak tillsammans. Vad tror ni att det var? Jo, ett innebandymål! Nu ska här tränas! Vill ju inte komma tillbaka i höst och inte äns kunna träffa bollen. För det är ju faktiskt så att man tappar ganska mycket. Jag var ju sjuk i en vecka en gång, och efter det sköt jag som en kratta!


Nu tänkte jag faktiskt stänga av datan, (Jag har börjat bli en datanörd!) och göra något annat.
Kanske smsa? Kolla på tv? poppa popcorn? Tänk om inte ström fanns, vad skulle man göra då?

22 Juni

Åh, vilket jävla gött väder det har varit idag då! Jag har legat på våran underbara altan hela dagen och solat. Började även läsa en bok som Lollo hittade i skolan som jag tog med hem eftersom det inte var någon som ägde den. (Boken var köpt) Den heter "Som jag vill vara" Och den är grymt bra! Har redan kommit till mitten och är helt fäst vid den, så nu är jag nog läsberoende. He-he.  Den handlar iallafall om precis sånt jag vill att en bok ska handla om, dvs lycklig kärlek, förstående och bra vänner/familj, + lite dramatik inblandat också så att den inte blir tråkig såklart.

Mamma läste också nyss i tidningen "Fashion Sale på Ginatricot, start idag" Det är ju typsikt när man var i stan igår då! Men vi hade tänkt att åka till Allum en snabbis senare ändå.

Nu ska jag tillbaka till solandet, måste ju passa på eftersom det är ganska ovanligt med fint väder i Sverige nu för tiden!

Så, ut med er! Puss :)

Privileged

Jag är på ett jätte konstigt humör. Idag har allt varit som vanligt och jag har varit glad. Men nu har bara lust att gråta för inget. Mina tankar bara försvinner iväg till ingenstans och jag känner mig jätte nere.

Kvällen har iallafall spenderats med Nadja, Bäck & Rapp. Sitta och spela kort vid ett dagis en söndagskväll funkar va?

Nu ska jag kolla på Privileged som jag missade förut. En ny serie som började förra söndagen. Den verkar vara rätt bra faktiskt!

Det handlar om:

I Palm Beach blir Megan Smith erbjuden jobbet som privatlärare till Laurels bortskämda barnbarn, tonåringarna Rose och Sage, och lovas en hög belöning om hon lyckas få flickorna in på college. I jobbet ingår en privat bostad, egen bil, all mat lagad av husets kock och mängder med fritid. Trots det förstår Megan snart att hon inte är den första lärare som försökt undervisa flickorna och hon funderar på om hon har gjort rätt som tackat ja. Snart träffar dock sin barndomsvän Charlie, som är hemligt förälskad i henne, snygga grannen Will och till hennes stora förvåning vilda syster Lily.




Söndagar,  klockan 19.00 på kanal 5!

21 Juni

Idag har jag varit i stan, åkte in vid  12, med Nadja & Martin. Vi gick och strosade och kollade i affärer, dock hittade jag inte så mycket saker som jag brukar göra. Men jag köpte foundation och en tröja. Till martin hittade vi en keps och ett par stekar brillor! Och nadja övertalade jag att köpa ett par skitballa lila soglasögon. Jag har bäst smak, hihi :)

Dagen har iallafall varit bra, och det var lite kul att träffa martin igen eftersom vi har sommarlov och man inte träffas på samma sätt då!  p.s, nadja.. det var kul att träffa dig också!



Både jag & Nadja fell in love with martins nya keps!





Till alla som undrar: Nej, det är inget mellan mig och martin. Vi är bara kompisar!

Nu är det dags för mat, puss

Skönhet!

Utseendet är inte det viktigaste som finns i världen säger man, man vill ju egentligen bli omtyckt för den man är på insidan. Men ändå betyder utseendet väldigt mycket för många. Det är ju det som gör första intrycket och ger en åsikter! Vem som finns på insidan syns inte då. Men i längden när man lär känna någon så är det ju inte utseendet man tycker om, utan då är det ju insidan. Man kan ju även upptäcka inre skönhet. Har ni hört att  inre skönhet speglar sig, right? Tycker inte ni man kan se personer som ser otroligt snälla ut ibland? Det har jag gjort! Men det behöver ju inte alltid vara så heller. Man kan ju få så mycket uppfattningar om personer pga deras utseende som inte alls behöver stämma. När du träffar en annan människa så skapar du direkt en massa fördomar om hur den är, baserat på kroppspråk, kläder eller gester.. En person som ser tråkig ut kan ju egentligen vara hur rolig som helst, eller en person som bara klär sig i svart behöver ju inte vara deprimerad för det? Men även ifall man inte vill ha fördomar, så skapas dom ändå, överallt. Jag tror inte det går att ändra på. Så håller ni med mig? Ett första intryck är viktigt!


Här är 12 saker för alla tjejer  som alltid får än att må lite bättre när man t.ex som jag, en sån här dag känner sig sliten och ful!

1. Ta en dusch

2.  Tvätta håret & Andvänd duschpeeling, det får kroppen att bli leen!

3. Raka benen

4. Andvänd ansiktsvatten!

5. Ta på ögoncreme.

6.  Smörja in kroppen med body butter/body lotion.

7.  För dig som har,  andvänd hand peeling och sen handkräm.

8.  Ta på läppbalsam.

9.  Måla naglarna med ett  färgglatt nagellack, tänk på att andvända underlack innan så att inte naglarna blir missfärgade!

10. Andvänd nagelolja efter nagellacket har torkat, om du tar på det innan så fäster inte nagellacket.

11.
Sen får man ju inte glömma deo!

12.
Och som toppen på allt så kan man även andvända någon god parfym!




Älskar viva la divas nya sommarfärg.  Super snygg när man är brun!


Cause I just run away in my mind.

Det här har varit en av dom tråkigaste dagarna på länge. Men det kanske är bra att ha tråkigt ibland så man uppskattar allt annat bättre.

Hela dagen har spenderats framför datan. Ett perfekt tidsfördriv faktiskt! Har ärligttalat inte orkat göra något annat specielt idag eftersom jag känner mig ur form. Huvudvärken håller fortfarande i sig så det blir en lugn kväll för min del. Men det verkar rätt dött i landvetter ikväll ändå.



men jag orkade faktiskt rensa min klädkammare lite så jag kan få plats med nya kläder! t.ex dom här tidningarna låg och tog onödig plats.  man kanske ser att jag var en stolt prenumererare på tidningen OKEJ när jag var mindre? inte okej..


nu ska jag duscha! känner mig ganska sliten sen igår.

20 Juni

Idag är jag hur seg som helst! Mitt huvud snurrar och jag fryser. Men det var väl helt värt gårkvällen!

Träffade Emma, Matilda & Alice och gick upp till Rasmus Månssons fest, dock var det ganska segt där eftersom vi typ var yngst så vi drog till Patricias fest istället där det fanns folk man kände iallafall. Var väl där till halv tolv ungefär innan dom flesta drog tillbaka till Rasmus fest som hade kommit igång ganska mycket! Träffade massa trevliga människor som var sköna och gav många skratt! Men sen nån gång vid ett  fick vi inte vara kvar eftersom rasmus var full och fick för sig att vi "bråkade", haha. Så vi var ute och snackade med Fredrik Hadders & Pontus Bergström istället. Goa pojkar!

Sen när jag kom hem så var mina föräldrar & deras kompisar som var här ganska borta. Dom satt och gapskrattade åt allt typ. Slutade med att taxin som skulle hämta dom inte kom och att alla somnade i våran soffa. Lyckat! haha.

Men trots alla dramatiska inslag så var midsommarafton riktigt bra och kul! Tack alla underbara ♥

Eva Longoria




19 Juni

Idag är det midsommarafton. Dagen ska spenderas med familjen och deras vänner, och kvällen ska spenderas med mina vänner!

Förra midsommarafton så följde jag och bella med lollos familj till kullavik där några bodde. Kommer ihåg allt som det var igår faktiskt. Alla var så speciella på något konstigt sett, och så annorlunda än sig själv. Men det var en mysig midsommar! Och för ovanlighetens skull var det även fint väder. Just nu regnar det här!





Fixar-frasse!

Klockan är typ halv ett och jag sitter fortfarande och rensar massa saker i mitt rum!

Idag köpte vi  bl.a  till en sak till mitt skrivbord   (den längst till vänster på bilden längst ner)


INNAN


EFTER




Tänk att en liten sak kan få det att se så mycket bättre ut? Jag är iallafall jätte nöjd!

18 Juni

Heej bloggen! *med stina-lee dialekt*

åh, vad skönt det är att ha sommarlov och gud vad jag uppskattar det.

i tisdags så drog vi alltså till beam på hans "fest". om man sammanfattar kvällen så var den väl helt okej.  i början var det lite segt och jag började nästan undra vad jag hade räknat med. jag menar, jag & matilda var väl dom äldsta där? haha. men sen blev det faktiskt riktigt kul. trevliga killar från mölnycke asså!

i onsdags vaknade jag och nadja upp hos mig. luktade öl & rök, och kände oss rääätt så slitna fast ändå på skit bra humör. men dagen spenderades ute på min altan i solen med skratt, kortspel & mycket snack. på kvällen så tänkte vi ha en "mys-kväll" nere på bryggorna vid sjön med godis & filtar. men det blev verkligen inte som vi tänkt oss! slutade med att vi träffade matilda, alice, bea, pamela & nickolina istället. kvällen var väl ganska tråkig i stortsett, det fanns inte så mycket och göra och det hände inte så specielt mycket. men liksom, vad förväntar man sig. vi bor ju i landvetter!

iallafall så sov jag hos nadja den kvällen också (alltså igår), vi kom hem med gaaanska dåligt humör (hatar när killar inte vågar stå för vilka dom är) men det försvann ganska snabbt (alla vet ju att dom också har hjärtan) och natten blev riktigt kul! inget nämnvärt hände egentligen, men som dom flesta förstår kan jag och nadja ha det riktigt kul ändå.

idag har dagen spenderats på ikea med familjen & deras "bästa vänner". fick köpt lite nya behövande saker och nu är jag på värsta fixnings humöret! kan bero på att alla i familjen utan jag  just nu sitter och monterar massa saker överallt?

så ikväll ska jag bara vara hemma och pyssla i mitt rum. och om jag ska vara ärlig så orkar jag inte gå ut och göra något heller!


sköt om er :)





16 Juni

Hej alla läsare 

Imorse så var jag & nadja i skolan för att hälsa på lärarma. nje,  inte direkt. Vi var där för att leta efter mina favvo-shorts från spanien som jag glömde på skolavslutningen, jag är så smart. Och som tur var hittade vi dom, puuh.

Sen köpte jag och nadja godis och låg och solade innan vi träffade Nicke & Emil som vi var med. Trevliga pojkar.

Nu är vi iallafall hemma hos mig. Vi ska gå och köpa kinamat på det nya stället som ligger på andra sidan motorvägen.

Ikväll ska vi hem till Beam med massa!

PUSS FRÅN OSS!


gammal bild. ignorera min fina utväxt ;)






In the heat of the summer sunshine.

Sol, bad, glass & skratt nere vid sjön.

 
dagens outfit!


Nadja fick helt plötsligt för sig för att bada, hihi. kallt!


Nicke


Sjön


Bea, Linda & Veronica badade också. + skvätte ner mig med vatten! haha



Tack för en mysig dag alla!




15 Juni

Det är fint väder idag, woho!

Är hemma just nu för att  duscha och äta. Förut så träffade jag Nadja, det var tänkt att vi skulle ut och springa men det slutade med att vi fastnade i ett område uppe i talhult istället, där det blev lite flummigt.
Träffade Emil Savolainen en stund också, lite pinsam situation där.

Bäst humor har vi iallafall!

nu måste jag skynda mig, puss


Nobody said it was easy

En skön låt att bara sitta och fundera till.

http://www.youtube.com/watch?v=p4MwwP5iAq4


14 Juni

Nu var jag hemma igen, är redan uttråkad så jag funderar på vad jag ska göra. Nu när det känns som man har all tid i världen att göra saker så kommer man inte på något.. Jag som annars har värsta mycket idéerna.

Imorse så började jag och mormor dagen med en springtur ute i solen. Det var en bra start på dagen, men jag visste faktiskt inte att min mormor hade bättre kondis än mig! Fast jag har iofs en friskus till mormor, en väldigt envis! Så jag vet ju var jag har ärvt det ifrån.

Föresten så gjorde jag en msn till min mormor igår. Och idag när jag loggar in så ser jag att jag har fått ett meddelande av henne där det står såhär

"Tänkte jag skulle testa om det funkade, du vet ju hur bortkommen jag är i det här med data, men jag vill ändå försöka. Vi har fikat nu och Kent har åkt och klippt sig. Själv ska jag gå ut och rycka upp lite ogräs strax. Vad tror du om det här? Vi hörs snart igen, lilla toppenpingla. Från mormor"

haha, lite kul ändå.

Min egna msn har ju inte funkat på ett tag så jag ska försöka installera om den nu. SÅ svårt kan det väl inte vara?

13 Juni

Nu är jag på "lil semester" hos mormor! Jag åkte hit igår morse och ska väl stanna tills imorgon tror jag. Det är så skönt att vara här, gå omkring osminkad utan att tänka att någon ser en, komma ifrån landvetter och ja, ni förstår.

I torsdags var det ju tänkt att jag skulle sova hos Nicke, men det blev inte så. Istället var jag nere vid sjön med massa. Kvällen började rätt lugn, och slutade hel galen!  Jag hade iallafall kul, och det tror jag resten också hade. Även fast det regnade och man var helt genomblöt.


Nu ska vi åka till allingsås, vi hörs när jag kommer hem!

pusss


11 Juni

SOMMARLOV!

Musicalen gick faktiskt jätte bra, och den var kul att göra också. Tråkigt att något man övat på så länge bara är slut så snabbt. Det var även tråkigt att 9orna gick ut, jag & dom andra satt med tårarna i ögonen medans dom fick sina rosor. Kommer bli tomt utan dom i skolan, fast nu är vi äldst så då får man ju rätt stor respekt i korridorerna. hö-hö


Ikväll får vi se vad som händer, jag kanske ska sova hos Nicke med Nadja & Martin. Men mamma är väl inte så jätte förtjust i det. Jag är rätt trött också (gick upp 05.20) så jag kanske inte gör något specielt ikväll. Hela sommaren väntar ju!



några av dansgänget: harley, johanna, alice, matilda & jag.


Groddansen, haha


stridmark är glad!


<3


BÄSTA VÄNNER <3

Jag är glad, mina betyg var jätte bra! :D

puss


För kärlekens skull

Jag lyssnar på en av sveriges finaste låtar, "Ted gärdestad - För kärlekens skull"

Nu har jag packat allt, badat, rakat benen, haft ansiktsmask & nu ska jag måla naglarna!

Snart är jag redo för sommarlovet!!


10 Juni

Vaknade upp på ett väldigt bra humör idag faktiskt!

..Och dagen var inte så jobbig faktiskt, även fast vi repeterade alltihop flera gånger. Har man bra sällskap så har man!

Men om vi lyckas med musicalen imorgon vet jag faktiskt inte, och jag tror inte någon kan svara på den frågan. Även fast det var ganska bra idag så kan fortfarande allt hända. Man ramlar, tappar bort sig, börjar skaratta, osv. Jag kommer i vilket fall ändå göra musicalen för sista gången imorgon med glädje.

Vi får ju sommarlov imorgon!!



9 Juni

Vilken dag alltså!

Idag var det musicalövning hela dagen som gällde. Egentligen är musicalen rätt kul att spela och dansa, men eftersom många hade glömt bort sina repliker så var det lång väntan och ett evigt tjat. Det tog ungefär 2 timmar att köra igenom musicalen som ska ligga på en halv timma! Vi började klockan 09.00 och fick sluta 18.30! Det är  9 & ½ timma. Fattar inte hur vi stog ut,  t.ex alla var ju liksom hungriga eftersom vi inte hade ätit på hela dagen.

Sen när vi slutade så kom våran tränare (linneas mamma) och hämtade mig, linnea & agnes för att köra oss upp till träningen som redan hade börjat. Hon hade tack och lov köpt dricka & frukt till oss som vi fick. Men jag & Agnes var iallafall så extremt trötta efter dagen så vi var bara med och kollade/värmde upp målvakten.

Jag sa ju förra tisdagen att det var våran sista träning då för säsongen, men det var visst sista träningen denna tisdagen så det var ändå tråkigt att jag missade den eftersom det är så kul att spela med 92orna.

Aja, nu ska jag packa alla saker som jag ska ha med mig tills imorgon. Det är verkligen sjukt mycket!

Sen ska jag sova, för det behövs verkligen! Har som tur är sovmorgon till 10.00 imorgon, men måste dit en liten stund innan så jag hinner städa mitt skåp.

skriver imorgon om jag hinner/orkar. godnatt!

8 Juni

Idag hade vi klassens dag,  och det var bestämt att alla 8orna skulle åka till marstrand.

Först åkte vi buss i typ en evighet. Stackars mig som är åksjuk också, trodde jag skulle spy! Men sen när vi äntligen kom fram så fick vi guidning i carlstens fästning, faktiskt ganska intressant + att våran guide var snygg. Sen fick vi fri tid då man kunde göra vad man ville på marstrand. Så vi gick och köpte glass och gick runt lite för att kolla.

Marstrand är verkligen skit fint!



marstrand


max, filip & oliver


fästningen


martin. emil langar gulliga posen i bakrunden, haha.


åt glass bland alla söta brats.





joe, erik, martin & max badade. brrrr


vi åkte buss med B klassen dit & hem som är i stort sett galna. fick stå ut med flaskor i huvudet & chips i håret!



imorgon & på onsdag är det bara musical övning, sen på torsdag slutar vi 8an! woho



puss







Sommarplaner

Det är så skönt att skolan snart är över, att få sova ut på morgonen, göra sånna där onödiga saker som man egentligen inte skulle hunnit med, osv. Men jag ska inte säga att  "detta ska bli den bästa sommaren", för det blir inte det då. Har ni också tänkt på det? Att när man säger att t.ex "denna kvällen ska bli så jävla kul/det ska bli så gott med godis" då blir det aldrig så, så därför har jag börjat undvika att säga sånt. Jag tror att allt blir bäst när det händer oförbrett.

Men i längden blir det nog rätt tråkigt att göra "onödiga saker" faktiskt. Så vad ska man göra en hel sommar egentligen? Jag har inga direkta saker som är bestämda men jag har planer på att åka på cykelsemester! låter inte det kul? jag älskar verkligen att göra saker som jag inte gjort förut, äventyr!




bild ifrån förra sommaren, då jag & eleonor provade att åka luftmadrass i bäcken.

7 Juni

Det ända jag har gjort idag är i stort sett bara varit på träningen, som gick cp dåligt. Men jag och Natha fick oss några goa skratt.


i fredags så gick vi ner till sjön runt 22.00 tiden, och där var det kanske inte så kul som vi hoppats på tyvär. så jag, nadja & embla gick och träffade andré & casper, trevliga pojkar. sen när dom åkte hem så gick vi tillbaka ner till sjön där dom andra var. det var inte överdrivet mycket folk, utan lagom. men det var mysigt. men efter ett tag så blev det så sjukt kallt så alla började dra sig hemmåt. egentligen skulle bara jag, alice, nadja, embla & frida sova hos matilda, men det slutade med att augustsson, bäck & thomas också var med. jag sov ungefär en halvtimma sammanlagt den natten, jag, nadja, embla & bäck låg i en 90 säng så det var ju ganska trångt, men det blev varmare så och mysigt var det. vi försökte sova, men det var ganska svårt eftersom augustsson pratar så jävla högt, haha. aja, natten var faktiskt ganska kul och jag tror ingen sov förutom på morgonen, hittade iallafall alla lite var som helst inne hos matilda. på golvet, i soffan osv. embla låg mellan mina t.ex, haha.

eftersom vi skulle sälja kakor på morgonen så var vi tvungna att gå upp rätt tidigt, fatta att man kände sig sliten! men vi överlevde iallafall och kakförsjäljningen gick jätte bra och det var faktiskt kul att stå. det finns ju ganska mycket trevliga personer här i världen alltså!



mina tjejer


haha, alla ramlade på varandra utan mening.


eld

-
sjön


nattkäk


bäck och embla.. tänk att vi låg 2 till i den sängen!


nadja, hahahah






på morgonen.. man ser på soffan att natten gick vild till ;)


kakorna som vi skulle sälja! erkänn hallongrottorna som jag gjorde ser goda ut?


några kära klasskamrater :D


nu ska jag hoppa in i duschen innan mormor & hennes man ska komma.

hoppas ni haft en bra helg, puss



5 Juni

Jag har precis bakat klart med min mamma. Jag & Några klasskompisar ska ju stå och sälja kakor utanför ICA imorgon bitti för att få in pengar till klassresan. åh, vad roligt! eller kanske inte. men jag ställer upp för klassen, skulle vart jäkligt kul att åka iväg till Prag (som vi vill åka till), ett minne för livet liksom!  ifall man inte blir senil då.

Idag är jag på värsta partyy humöret! Har verkligen lust att dansa, träffa folk & ha kul helt enkelt. Blir det en sån kväll ikväll tro?

Jag ska iallafall till matilda om en stund, ska sova hos henne med några andra. Först ska vi ner till sjön & sen får vi se vad som händer.. Tror det kan bli bra iallafall, bara det inte börjar regna. Vädret är ju helt konstigt, förra helgen var det typ 20 grader mer än nu + sol.


Nu ska jag göra iordning mig, mina föräldrar är inte hemma så jag har huset för mig själv = hög musik! woho

i min familj har vi nämligen extremt olika musiksmak

mamma - lugn klassisk musik
pappa - hårdrock!
jag - pop/techno

så ni förstår ju kanske hur det låter tillsammans. haha

Får se om jag hinner uppdatera innan jag går, annars får ni ha en bra kväll!

puss på er


4 Juni

Idag fick jag reda på att jag  fick MVG i spanska & mitt efterlängtade VG i idrott. Blev superglad! Är rätt nöjd med mina betyg denna terminen faktiskt.

Dom här sista dagarna i skolan är verkligen så härliga. Man gör inget specielt, bara går omkring och softar.

Som idag t.ex

spanska - lämna in böcker & sitta & spela spel med Wille på varandras mobiler
slöjd - försöka lista ut vad ett ord betydde som alla killar pratade om
rast 2 ½ timma
engelska - kolla på film, Gustaf..
so - sitta och lyssna när sven pratar om EU

ni ser ju själva liksom!

efter skolan så åkte jag & mamma till allum. vi skulle köpa en present till mammas kompis eftersom dom ska på fest till henne imorgon. men jag hittade även lite saker, som vanligt.

jag köpte: en brun väska, ett röd/rosa nagellack, läppbalsam, klänning, läpppenna & concealer.

nu ska jag kolla på "hjälp, jag är med i en japansk tv-show" så klockrent!


puss

Falling out of a perfect dream, coming out of the blue.

Is it true?
Is it over?
Did I throw it away?
Was it you?
Did you tell me you would never leave me this way?
If you really knew me
You couldn’t do this to me
You would be my friend
If one of us is lying
There’s no use in trying
No need to pretend

Har jag någonsin hört en låt med en sån stämmande text?

2 Juni

Jag är dö trött. Igår var en av dom värsta kvällarna på länge, så det blev nästan ingen sömn för mig inatt. Fick verkligen dra mig själv upp till skolan, hade egetnligen gärna stannat hemma idag, men jag ville ju veta mitt betyg på mitt kemiprov så därför gick jag. lite synd att vi har den lektionen sist av alla och att  vi fick reda på att vi skulle ha vikarie = inga provresultat! nu får jag vänta ända tills fredag...

känns helt onödigt att vara i skolan nu, har ju nästan ingenting att göra. men det är rätt chill ändå,



oliver & muppen som jag gick i samma klass med förut


vi satt ute på spanskan och solade & pratade. filip, adde & nicke


sara & johanna

nej, nu ska jag strecha och värma upp ifall jag äns ska ha tanken på att kunna träna ikväll. jag har nämligen fått kramp i mina vader och det gör jätteont att gå. och det är sista träningen med 92orna ikväll och då måste man ju vara med !

pusshej

1 Juni

Det är första juni idag! Det är sol, det är varmt, det är sommar!




Lista på bloggare på Svensk bloggtrafik - Gratis trafik till din blogg