Skönhet!

Utseendet är inte det viktigaste som finns i världen säger man, man vill ju egentligen bli omtyckt för den man är på insidan. Men ändå betyder utseendet väldigt mycket för många. Det är ju det som gör första intrycket och ger en åsikter! Vem som finns på insidan syns inte då. Men i längden när man lär känna någon så är det ju inte utseendet man tycker om, utan då är det ju insidan. Man kan ju även upptäcka inre skönhet. Har ni hört att  inre skönhet speglar sig, right? Tycker inte ni man kan se personer som ser otroligt snälla ut ibland? Det har jag gjort! Men det behöver ju inte alltid vara så heller. Man kan ju få så mycket uppfattningar om personer pga deras utseende som inte alls behöver stämma. När du träffar en annan människa så skapar du direkt en massa fördomar om hur den är, baserat på kroppspråk, kläder eller gester.. En person som ser tråkig ut kan ju egentligen vara hur rolig som helst, eller en person som bara klär sig i svart behöver ju inte vara deprimerad för det? Men även ifall man inte vill ha fördomar, så skapas dom ändå, överallt. Jag tror inte det går att ändra på. Så håller ni med mig? Ett första intryck är viktigt!


Här är 12 saker för alla tjejer  som alltid får än att må lite bättre när man t.ex som jag, en sån här dag känner sig sliten och ful!

1. Ta en dusch

2.  Tvätta håret & Andvänd duschpeeling, det får kroppen att bli leen!

3. Raka benen

4. Andvänd ansiktsvatten!

5. Ta på ögoncreme.

6.  Smörja in kroppen med body butter/body lotion.

7.  För dig som har,  andvänd hand peeling och sen handkräm.

8.  Ta på läppbalsam.

9.  Måla naglarna med ett  färgglatt nagellack, tänk på att andvända underlack innan så att inte naglarna blir missfärgade!

10. Andvänd nagelolja efter nagellacket har torkat, om du tar på det innan så fäster inte nagellacket.

11.
Sen får man ju inte glömma deo!

12.
Och som toppen på allt så kan man även andvända någon god parfym!




Älskar viva la divas nya sommarfärg.  Super snygg när man är brun!


Kommentarer
Postat av: nadjajohanssson

stämmer verkligen ((:

2009-06-21 @ 17:48:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Lista på bloggare på Svensk bloggtrafik - Gratis trafik till din blogg