Gratis Bio

Gratisbio är en jätte bra sida för dig som vill få bla gratis biobiljetter, gratis makeup, gratis kläder, gratis spel, gratis hemelektronik, gratis mat, gratis resor & gratis prylar. Och vem gillar inte saker som är gratis?
Det är superenkelt eftersom man bara genom några enkla klick tjäna ihop massor med poäng som du senare kan byta ut mot presentkort & bio checkar. Bra va? Det finns massa olika sätt dessutom att tjäna poäng. Delta i tävlingar, besöka hemsidor, värva dina vänner eller kanske skriva om det i sin blogg? Du väljer vilket/vilka sätt som passar dig bäst!


Tveka inte en sekund på att bli medlem. Om ni blir det genom min länk så får ni dessutom automatiskt 75 startpoäng, kan det bli bättre? Ja, det kan det faktiskt!  Om inte det var tillräkligt så dras det även i slutet av varje månad en person som får ett presentkort på Nelly.com för 500 kronor, allt du behöver göra är ett skriva ett blogginlägg om det! Kanske kan t.ex klänningen som du så länge velat ha äntligen bli din?Om det är något mer du undrar över Gratisbio.se så står allt du behöver veta härGE DET ETT FÖRSÖK &  BLI MEDLEM NU!Kommentarer
Postat av: Nanna Nilsson

Nu kan det gärna få sluta att regna, eller hur. Ha en bra vecka. Kram

2009-07-19 @ 20:40:09
URL: http://honkytonkangel.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Lista på bloggare på Svensk bloggtrafik - Gratis trafik till din blogg