JULAFTON!

Wihoo. Dagen man gått och längtat till hela hösten, men varför känns det inte som julafton på riktigt?

Det är snö ute iallafall, första gången det är snö på julafton sen..jag vet inte när, men jätte många årsen iallafall!

Nu ska jag öppna mina paket som jag fick i min julstrumpa, och prova min klänning som mamma har köpt till mig. Sen blir det risgrynsgröt till frukost och efter det en julaftonspromenad med nadja! :D

Idag ska släkten komma hit, mysigt kommer det bli.

GOD JUL ALLA! <3

Godnatt

Åh, mina ögonlock känns som tyngder. Man blir helt slut av att springa omkring och julhandla. Men nu har jag köpt klart allt iallafall och jag är nöjd men mina köp!

Föresten är det sjukt gött med lov! Skolan började bli eller sättare sagt var alldeles för mycket nu för mig och jag behövde verkligen ledigt! Ska försöka njuta av varje dag.

Nu ska vi klä granen. Brukar egentligen göra det innan men eftersom den har varit frusen så har vi inte kunnat ta in den.. Vattnet till duschen har också frusit så vi kan inte duscha, som tur är har vi ju badkar och jag tackar gärna inte nej till ett varmt och skönt bad!

puss


bella & jag på lucia :)

Julstress

Bara jag som hatar julstressen? Känns som man vill hinna med så mycket saker men att tiden bara rinner iväg! Hade velat tillbringa dagarna innan jul med att kunna gå och pyssla med saker och bara ta det lugnt och njuta av allt. Men nej, det är panik på högsta nivå!

Nu ska jag iallafall till allum, igen.. har varit i allum/stan nästan varje dag i en vecka nu! Känns ganska tröttsamt. Men jaja, det är bara jul 1 gång om året!

puss :D

Dan före dan före dan före dopparedan

Inomhus är det massa julpynt & tända ljus överallt och utomhus snöar det. Bästa morgonen att vakna upp till!

Igår var jag på Liseberg med nadja&robin, var sjukt mysigt & kul, förutom att det var kallt som fan. Men iaf, Liseberg på julen är ett måste! Bästa sällskapet också.

Nej, nu måste jag städa. Är ensam hemma så det blir musik på högsta nivå. Att musik alltid får det att kännas lite lättare?

Puss från migBörja blogga igen?

Oj, nu var det otroligt längesen jag skrev i bloggen.

I somras trodde jag att jag skulle bli den nya "bloggdrottningen", och jag var helt seriöst! Skrev flera inlägg varje dag osv, men man orkar inte ligga på topp hela dagarna. Det finns ju ett liv utanför bloggen också, och som dessutom är mycket viktigare. Aja, saknar att blogga ibland ändå.. Och nu när man har jullov så har man ju all tid i världen att skriva typ 7 inlägg varje dag. Okej, så kommer det aldrig bli igen vill jag lova ;)

Snart är 2009 slut. Det har varit ett år som har varit som en berg&dalbana. Jag har nog aldrig "funderat" så mycket som jag gjort i år, men jag har nog aldrig skrattat så mycket heller. Det finns mycket saker som jag kommer ta med mig från 2009, men även lägga bakom mig. Och som man alltid säger när det är nytt år så hoppas jag att 2010 blir "starten på något nytt", självklart inte allt, men många saker ska det bli ändring på då.

Och snart är det julafton, wiho. Julen är så mysig och jag känner mig nästan som ett litet barn igen. Det kommer nog alltid vara så, för julen är något specielt.

Orkar verkligen inte skriva, puss :)

Lista på bloggare på Svensk bloggtrafik - Gratis trafik till din blogg