Sov sött

Har duschat, ätit, städat mitt rum & smörjt in mig med krämer, så nu känns allt lite bättre.

Det ända jag behöver är sömn just nu, så nu ska jag gå och krypa ner under täcker. Fast först känner jag för att gå och ge min mamma en stor varm kram, så det ska jag göra. Jag & min mamma har en väldigt fin kontakt och det är jag så himla glad över.

Godnatt bloggen! ♥

28 April

hej träningsvärk!

Ush, tisdagar är verkligen inte någon favorit hos mig.


- alla ämnerna  i skolan denna dagen är dom segaste som finns,
+ att det är 4 lektioner innan vi får lunchrast som bara är på 40 minuter..
- man är sjukt trött
- långt kvar till helg


hela denna dagen har varit fruktansvärt seg, gick hem på nästan 1 h (brukar annars ta 25 minuter) och sen har jag varit som en zoombie.

jag vet inte vad det är med mig, men efter cupen är jag så sjukt trött. det känns som man inte sovit på en vecka ju.


vill att något kul ska hända, nu. det närmsta är ju valborg då, sen är det ug den 8 maj & nordic den 30 maj. känns som en oändlighet tills dess, och det hinner vara tisdag ett antal gånger innan med..








Mölndals Cupen 25-26/4- 09



på lördagen när vi spelade innebandy brännboll



laget snackar taktik



uppvärmning



(L)


26 April

& så var cupen över..tråkigt. vi var iaf sämst, men snyggast.

matchen igår mot pixbo gick väl åt helvette egentligen, eftersom man spelade på kvällen och jag hade gått upp 7 samma dag, så hade man ingen energi kvar, orkade verkligen inte springa. sen fick jag en hårt slagen boll på min hand också så den domnade bort.

imorse så spelade vi mot Särö. Dom hade också förlorat alla sina matcher så vi var extremt taggade. Men vi förlorade även den också. Men det var väldigt jämt.

Ingen kommer glömma oss, laget som hela tiden var så positiva även fast vi var sämst. laget som hela tiden gick och sjöng massa hejjar ramsor. det är vi, Landvetter Wings F95-94or <3

när vi hade förlorat hela skiten så var jag, linnea, agnes, nadja, jennifer & roberta kvar och hejjade på pixbo. go pixbo!

och nu har jag verkligen skit ont i huvudet. skulle vila mig förut, men jag somnade direkt och sov i typ 2 h så det känns lite bättre nu. ska lägga mig i ett varmt bad som jag verkligen förtjänar och sen ska jag sova.

lägger snart upp bilderfrån helgen Y



25 April

Åh harre. Jag är skit trött men på ett jätte bra humör!

Gick upp klockan 7 idag, åt frukost, gjorde iordning mig och sedan åkte jag, mamma och pappa ner och träffade dom andra vid pendelparkeringen innan det bar vidare till mölndal. Alla tjejer i laget var grymt peppade. Sen när vi kom fram så hann vi inte göra så mycket innan våran första riktiga match någonsin mot 94or. Dom hade spelat i 1 & ½ år och var faktiskt väldigt bra. Vi förlorade den matchen och jag satt verkligen med tårarna i ögonen. Men det blev snabbt bra igen pga mina underbara lagkamrater, ni är bäst.

Hela laget + alla föräldrar och tränare gick sedan ut och satte sig på gräsmattan i solen och fikade. Supermysigt var det. Sen spelade vi  "innebandy brännboll" på gräset osv, gick även in och satt & dampade på läktaren, jag och några ropade massa hejjar ramsor till killarna också. *Killarna på planen, visa bananen. oh oh oh* stackars dom andra i laget som skämdes över oss, haha. sötnosar

Sen vid 14.00 hade vi våran andra match, mot ett lag som mest bestog av biffiga tjejer. *hjälp* var det första jag tänkte. matchen gick iallafall bra även fast vi där också förlorade..men vi spelade jätte bra och låg ändå på samma nivå som dom, dom fick ju bara tur mål! Men jag blev jävligt förbannad på domarna som var helt störda,

Sen vid 3 åkte vi hemåt iallafall, stackars daniella som fick sitta och trängas med mig, nadja och matilda i bilen som var helt svettiga.. haha. Efter vi lämnat dom andra  så köpte mamma och pappa pizza medans jag låg i bilen och sov.

Har iallafall mer energi nu när jag druckit coola, ätit godis + pizza. Sitter och lyssnar på pep musik också!

Klockan 20.45 ikväll så möter vi Pixbo iallafall. Hur det går kan man ju nästan ana, men vi ska inte ge upp iallafall!

*landvetter, shalalal, LANDVETTER SHALALALALALAL*



24 April

Jag känner mig typ död, är så himla trött.

Idag var det först skola som inte var så specielt jobbigt, en lektion var inställd så vi hade bara fyra lektioner sammanlagt och det var ju soft. Sen efter skolan gick jag och nadja hem till mig och hoppade studsmatta, innan vi sedan gick ner till träningen. bestämde våra "femmor" (vilket menas att det är dom som man kommer spela med på matcher osv) och i min grupp blev det: jag, agnes, emma, jennifer, johanna, alice och matilda.

denna helgen är ju inte vilken som helst utan det är innebandy cup! första cupen för vårat lag + att jag själv aldrig har spelat någon cup överhuvudtaget. ska bli spännande och kul. Dom vi ska spela mot har ju liksom spelat i några år och vi har sammanlagt tränar 23 gånger. Men jag tror faktiskt vi kan vinna någon match iallafall, jag tror på vårat lag. Vi kan om vi vill, i tisdags på våran match ville vi verkligen vinna och även ifall vi var 8 spelare mot 25 så vann vi, och det är det som kallas värdiga vinnare, gud vad bra man mådde! Men jag måste nog säga att jag var mer pep på att spela cup innan, nu vill jag bara sova.. och imorgon blir det ju ingen sovmorgon inte, måste nog gå upp runt halv åtta, på en lördag!

ska packa nu och sen blir det sängen, åååh.

Ska försöka uppdatera imorgon mellan någon match. Önska oss lycka till!

Puss från mig

23 April

ännu är snart en skolvecka över, det går rätt snabbt nu i slutet innan ett efterlängtat sommarlov väntar.

min födelsedag blev inte riktigt som tänkt kanske. skrev ju att jag skulle åka till stan, men det blev inte av. slingade ljusa slingor i håret iallafall, och blev faktiskt riktigt nöjd. sen på kvällen dansade ju jag och matilda, sista gången då. trodde det skulle gå bra, men vi tappade bort oss hela tiden, höll inte takten och skrattade oss igenom träningen. så ja, är inte så sugen på dansuppvisningen på söndag.

annars så mår jag bra, min förskylning som jag har haft jätte länge är äntligen borta, super skönt.

igår efter skolan så hämtade mamma och pappa mig och vi åkte till stan, åt middag och kikade runt lite. skulle kolla på en mobil som jag ville ha, & hittade en, men typsikt nog så var den operatörlåst med tre, och jag som måste & vill  ha comviq.  vet inte riktigt vad jag ska göra eftersom jag verkligen är såld på den nu, det är ju precis en sån jag vill ha, och då är det ju rätt svårt att hitta en annan som är ännu mer perfekt, eller?

men iallafall,  som vanligt kunde jag inte komma hem tomhänt även ifall jag försökte, jag var verklgien tvungen att köpa ett par úber söta skor och en kofta.

idag var våran SO lektion inställd så vi slutade tidigare. skulle åka in till stan med matilda och embla, men jag kände inte för att åka till stan eftersom jag var där igår så jag och nadja gick hem till mig istället och hoppade studsmatta (typ första gången i år), and I love it.

ska försöka mig på att plugga lite nu, men som vanligt fastnar jag väl lite här och var..

hörs imorgon!

20 April

http://www.youtube.com/watch?v=v7Ssly67Qf8 '

15 idag då! - hoppas att mina fjortis fasoner försvinner nu då, haha.

igår på dagen låg jag i min säng och var hur ledsen av helst, dagen höll på att gå åt helvette rent ut sagt. jag vägrade ha kalas när jag mådde som jag gjorde, och mina föräldrar tyckte väl det var ganska skämmigt att behöva ringa runt till alla 22 gäster och säga att det inte blev något kalas, så dom beslutade sig för att ha kalas ändå (även ifall jag sa att jag skulle sitta på mitt rum hela tiden) och dom lyckades också få mig glad. så dagen blev trots allt väldigt bra. släkten är värst, men bäst!

alla gäster gick hem ungefär vid 21.00, men mormor och kent stannade kvar tills 01.15, vi satt och pratade om känslor och väldigt djupa samtal. min födelsedag kunde faktiskt inte ha börjat bättre. älskar verkligen min mormor!

fick iallafall:  volym master, innebandyfodral, 2 par skor, min escada parfym, ring, 2600 kronor, läppglans,  presentkort på kicks: 300 kr, presentkort på gina tricot: 500 kr, 2000 kronor till en ny mobil, & innebandy overall. & 1 kilo godis tuggumi!!

har nog seriöst aldrig varit så nöjd innan, allt jag fick vill jag verkligen ha också.

idag ska jag och mamma åka till stan iallafall, byta lite saker och äta något. sen på kvällen ska jag dansa med matilda, sista gången idag..

pussar på er!


18 April

Jag måste nog vara sämst på att uppdatera blogg!

Igår var det underground, och det var efterlängtat. Hade ju inte varit där sen i typ vintras någon gång. Egentligen så känns det lite konstigt att gå dit när man går i 8an nu liksom, är man inte för gammal snart? Men det är ju verkligen sjukt kul. Jag älskar musiken, att dansa och umgås med mina vänner, och detta är ju bästa kombinationen, typ. Alla i innebandy laget gjorde sig iordning innan och gick tillsammans till UG också, det var verkligen en skön stämning i omklädningsrummet när alla sprang omkring och lånade saker av varandra samtidigt som vi lyssnade på hög musik.

När underground var slut och jag och nadja skulle gå hem till mig så kändes det knappt som man kunde komma fram. Och det var då jag kom på hur sjukt trött man var efter en hel skolvecka, träning och sen dansa 3 timmar i sträck.

Discot var verkligen värt iallafall

Imorse så gick jag och nadja ut och gick i 1 h & 30 minuter, vi är friskusar!! Och sen åkte vi till stan för att köpa en klänning till mig. Hittade en rätt fin, men när jag kom hem visade det sig att det var en kjol och att den såg konstig ut på mig. Okej, jag köpte den nog bara i all hast av att "köpa" någoting, + att jag var stressad för att jag skulle hem och städa (vi ska ju ha kalas imorgon) synd bara att jag råkade klippa av prislappen så att jag inte kan lämna tillbaka den, 349 kronor åt skogen ja.

Gissa vem som fyller 15 år på måndag? *blink blink*

pussar på er!


9 April

Haha, jag sitter och lyssnar på spansk techno. Satt och sökte lite på youtube och kom helt plötsligt in på det, men det är rätt bra ändå. Men man känner sig helt konstig efter ett tag bara.

Idag har det varit en mor & dotter dag: klockan 11.00 idag så åkte vi in till stan och gick till "Nailteam" för mamma skulle göra om sin manikyr på sina naglar. Jag satt och läste en del skvaller tidningar och kollade en stund hur dom gjorde iordning mammas naglar, det såg hur enkelt som helst ut men jag antar att det är rena motsattsen. tufft var det iallafall!

Efter det så strosade vi runt på stan, köpte mascara, skor, och 2 tröjor. Det går bara inte att vara i stan och inte köpa något, då mår jag dåligt resten utav dagen typ. Jag är verkligen en shoppoholic, från topp till tå!

Och en till sak som jag måste: städa. jag klarar t.ex  inte av när det ligger  massa kläder på golvet, som det har gjort i mitt rum 2 dagar nu (kanske därför mitt humör har varit så konstigt?)  och när det tillslut blir så mycket saker pga att man tänker att man ska ta hand om det senare så får man bara lust att gå och lägga sig under täcket och vänta på att någon annan ska göra det (..typ jag)  men idag så orkade jag inte se det längre iallafall och tog tag i mig själv, så nu är jag lugn igen!

Jag är nog inte normal (eller så kanske jag är det? jag vet inte)



Mammas naglar när hon tävlade i Las Vegas, tycker det är skit snyggt.

6 April

Kom nyss hem ifrån mölnycke, jag och matilda har dansat. Det var näst sista gången idag så vi  "fin slipade" mest bara. Men ärligttalat trodde jag att jag skulle svimma flera gånger. Under helgen nu när jag har varit sjuk så måste jag ha tappat lite kondition och kraft för det var rätt jobbigt kan jag säga. Känner att jag fortfarande inte mår 100 % bra än..

Idag har jag träffat Nadja. Vi gick till agntjärn och låg och sola och pratade på bryggan där. Jätte mysigt var det.
Sen satt vi på gräsmattan utanför mig och övade innebandy skott på nadja, våran lilla målis.

Föresten så är det inte så långt kvar till cupen nu, är lite nyfiken på hur det kommer att gå för oss.. Alla andra har några års erfarenhet och vi har bara 2 månader. Men även hur det går så kommer vi säkert ha kul iallafall, vi är ju ett riktigt skönt lag ändå!



Nu ska jag duscha, puss!

5 April

Ni kunde väl knappast ha missat det sjukt härliga vädret igår? Helt underbart.

Jag spenderade min dag utomhus, försökte ta det lugn och få bort den där "stress" känslan jag ofta får. Jag tror jag lyckades faktiskt.

Först var jag ute och gick en lång skön promenad i solen, och sen satte jag mig i en sol stol på altanen och försvann in i min bok jag berättade om i förra inlägget. "om jag kunde drömma", helt otroligt vad bra den är. trodde det skulle bli konstigt när man hade sett filmen innan, men nej. den hjälpte mig bara så att jag kunde se bilder framför mig hur människorna och situationerna såg ut. boken har 416 sidor och efter gårdagens läsning är jag redan på 219.

Sen på eftermiddagen grillade vi för första gången i år. 4/4-09 -  om jag inte minns fel så snöade det förra året vid den här tiden? iallafall, nu känns det verkligen som att våren är här och sommaren påväg. love it


nu ska jag duscha och kolla på min träning, får ju inte vara med föräns jag blivit bra..

pussar   




3 April

Det är fredag, skolan är slut och istället har jag ett härligt påsklov att se fram emot, Underbart.

Mycket kan hända på bara några få dagar. Sist jag skrev låg det lite snö på marken och luften var kall. Nu när jag tittar ut så är himlen helt klarblå och det är faktiskt rätt skönt ute. Man känner verkligen att våren är här, Vintern och allt det gråa är borta.

För övrigt så klarade jag mig inte ifrån min hosta, förskylning och ont i halsen. Igår var jag hos läkaren (jag borde skaffa klipp-kort där snart!) och då visade det sig att jag hade bihåleinflammation. så, jag ska äta pencillin i 10 dagar, 6 tabletter om dagen, mums. Smaken är nog en av det vidrigaste jag smakat på faktiskt!

För övrigt så åker dom flesta på konfa läger idag, så jag har en hel helg för mig själv. Om jag tänker efter så tycker jag det ska bli rätt skönt, jag behöver det. Jag har kommit in i nån sorts svacka, och den vill jag helst ta mig ut ur genast.

Frågan är bara vad man ska göra, är faktiskt lite sugen på att sätta mig ute på altanen i solen och läsa "om jag kunde drömma", den första twilight boken. jag får ju rysningar av filmen, så varför skulle jag inte älska boken? äsh, jag tror allt jag kommer hitta saker att göra, saker som man inte tänker på att göra annars. och nu finns det ju inga andra som väljer åt mig, nu är det jag, bara jag.

Puss







Lista på bloggare på Svensk bloggtrafik - Gratis trafik till din blogg