Paus ifrån datan lite?

Vi förlorade med 5-6 i matchen, men vi var så jävla nära på att vinna.
Sjukt kul var det iallfall, som vanligt. Jag spelade med Linnea, Emma, Matilda & Frida.

Sen körde vi straffar på Nadja (bäst som målis). Satte min första straff, förvånande men sant.


Nu har jag iallafall bestämt mig att jag ska börja sitta vid datan mindre. Jag hade ju nyss kommit in i en sån period där jag tyckte det var tråkigt att sitta här, men det verkar som om det börjar bli en ändring med det nu..

Så, om jag inte uppdaterar bloggen ibland så vet ni ju varför. Men jag ska försöka skriva ibland.

Sköt om er! puss

29 Mars

Håller på att göra iordning mig, Har match idag så vi ska samlas snart.

Dock, tror jag tror jag kommer åka på en rejäl förskylning, har börjat få ont i halsen och jag har en extrem torr hosta, hostar i stort sett hela tiden.


Meeen nej, jag tänker inte bli sjuk.

Hörs ikväll, puss.





28 Mars

Sitter och äter natur godis, det är alltid lika spännande att prova nya saker.

Idag var jag i stan med nadja. åkte in rätt sent så var inte hemma föräns vid 19.00.
men nu mår jag iallafall bra igen när jag har fått shoppat lite.

köpte: jeans, kofta, t-shirt & toffsar.

Mamma håller  just nu på att göra egna hamburgare och snart börjar Robinson med. Det är ju Earth Hour om c 50 minuter, men TVn klarar man sig ju inte utan på en lördags kväll, så den får vara på. men vi ska iallafall tända massa ljus och släcka alla lampor. myyys

Igår kväll var det ju så sjukt skönt att veta att man kunde sova ut idag, men vad händer? jo, idag så vaknade jag klockan 8 (!!), och jag kunde ju verkligen inte somna om heller. men jag låg och kollade på  "En ung Jane Austin" och fy vad bra den var.

Hoppas alla får en fin kväll, puss.

27 Mars

kollade nyss på let's dance finalen. jag verkligen älskade lailas sista dans till "all by my self", det kunde vekrligen inte låta bli att rinna en tår ner för min kind. att dansa ser rätt lätt ut egentligen, men det är faktiskt fruktansvärt svårt att sätta allt, känslan, takten, stegen.. men det är ju verkligen sjukt kul!

hade innebandy träning förut, det är rätt segt att behöva gå dit och träna på en fredag. men efteråt känns det så himla bra. idag fick vi prova våra matchkläder som vi ska ha på cupen. längtaaar!

skolan annars idag var seg, men en sak var bra: att jag och nicke vann biobiljetter, pågrund av att vi hade bäst resultat på teknikåttan i våran grupp. jag som är så extremt bio sugen också

imorgon blir det shopping!

WIHOO

Sunshine

Ikväll har jag låst in mig på mitt rum. Pappa har typ "grabb kväll", vilket menas att man sitter och dricker öl, äter chips/popcorn och kollar på ishockey på högsta volym, typ. våran domare vi hade på matchen när vi loosade mot 97orna är här också, ännu bättre.

Jag är hur trött som helst typ, jag vill ha helg och jag vill ha sommar!
vad hände med våren då? nu är det ju sådär sjukt kallt igen.

Längtar som fan till när man kan ta på sig t.ex en kofta till ett par ljusa slitna jeans shorts + ett par vita tygskor till ett par bruna ben. ååååh!

Nu ska jag smyga ut och duscha, orkar inte presentera mig för alla. haha, trevlig jag är

uppdaterad efter 30 minuter


Jag försökte så tyst jag kunde att smyga ut till köket åtminstonde. Tror ni det funkade? nej, såkallade "dommaren" hörde mig direkt.

Föresten är han helt galen. När frölunda gjorde mål skrek han så jävla högt att jag trodde att det hade börjat brinna eller nått.  Hur ska denna kvällen sluta..



26 Mars

Gosh, idag känns det som världens segaste dag typ.


Har engelska just nu och vi håller på att ren-skriva vårat engelska projekt , men jag orkar inte skriva mer nu.

Idag ska jag troligtvis till mölnycke med Nadja och Linnea, hon ska köpa  en innebandy klubba på klubbhuset. Så vi kommer väl få springa runt där och leta efter stället där först en stund antar jag.

Haha, det är rätt kul att sitta här egentligen. Man har ju Dominic bredvid sig och han är ju lite kul. Tänk han som johnny.. Måste få han att  testa det nån dag.

Nu kommer våran lärare, I have to go.

Hugs!


Because of you babe.

Dagen har varit  rätt bra. Vid sju tiden fick jag för mig att jag hade lust att baka, så jag gick och mötte upp nadja.





En kvälls fika är aldrig fel!


Förövrigt så vet jag inte riktigt hur jag mår, jag vill så otroligt många saker. men allt blir bara fel.


den här låten har alltid varit en av mina favorit låtar och det kommer det nog alltid att förbli. den är så otroligt känslosam och jag har hur många minnen som helst till den låten, sommaren 2005 t.ex. lyssnade alltid på den. den kan både få mig ledsen och hur glad och lycklig som helst., den är speciel helt enkelt.

Faith Hill - There you'll be 

In my dreams
I'll always see you soar
Above the sky
In my heart
There will always be a place
For you for all my life

I'll keep a part
Of you with me
And everywhere I am
There you'll be
And everywhere I am
There you'll be

/lovisa

25 Mars

Sitter hos hos hampus med bella nu. Slutade HKK lektionen nyss, men vi har rätt kort rast idag så snart börjar våran matte lektion och  men då ska vi se på någon teater så det är rätt soft.

Har dock bara sjukt ont i huvudet så jag borde nog gå till syster och få en tablett tror jag.

Hörs senare! puss

24 Mars

spelade somsagt beachvolley i högsbo idag och dagen var bra, riktigt bra.
man fick inte välja lag utan det gjorde lärarna. jag kom med joakim, viktor, sandra & klara.
i början var vi faktiskt riktigt bra och vann alla matcherna men sen blev vi fikasugna och då började vi förlora istället.

sen efter 2 h match spelande (8 minuter på varje match) fikade vi och sen spelade vi fritt i en halv timma. spelade med filip, emil, nadja & adde. hade ingen aning om poängen för jag var för upptagen med annat, men jag tror vi förlorade där med men det spelar ingen roll ändå för det var kul.

det kändes verkligen som man spelade på en strand nånstans mitt på sommaren, det var typ nästan lite tropisk luft där inne faktiskt. det kändes helt fel att komma ut sen och känna den kalla vinden och se snön som kommit igen.

sen när vi var tillbaka så åkte jag och nadja hem till mig och gjorde färdigt engelska arbetet, men som alltid när vi ska plugga så går det inte så bra men vi blev klara iallafall. skönt!

puss &  kram

/lovisa


Sunrise

kom nyss hem och jag känner mig helt sprallig va, kan knappt sitta still alls. såhär är det alltid efter varje dans, men det kanske inte är så konstigt? vi dansar ju liksom till världens bästa musik!

föresten, den 1 maj ska jag och matilda tävla tillsammans i "Gothenburg Disco Dance Trophy" ska bli sjukt kul!

som jag sa, massa kul händer på våren:

- Jag fyller 15
- Bella fyller 15
- Matilda fyller 15
- Innebandy Cup
- Dans uppvisning
- Tävla i dans
- Valborg
- Nordic
- Påsklov

 
osv, osv..

imorgon är det "all-aktivitets dag" på skolan, jag och nadja ska spela beachvolley. synd bara att jag suger på det, men jag känner att jag ändå måste testa det så att jag isf kan "bocka" av det ifrån listan att välja nästa år, det sista året.

känns helt sjukt att vi börjar nian snart, och sen går ur nian. allt går ju så extremt snabbt också. det känns ju som om det var nyss som man splittrades ifrån 5B och alla var så himla ledsna över det. 5B -> 8 snart 9D.

Nu ska jag strecha, puss





23 Mars

Idag är det måndag, alltid lika segt i skolan som vanligt. Men idag behövde jag bara ha 2 lektioner eftersom jag skulle till ögonläkaren igen för att kolla. Så vid kvart över 11 gick jag och nadja upp till önneröd skolan en stund för att leta efter nadjas skor som hon tappat där och sen när vi hittat dom så åkte jag till sjukhuset somsagt.

Charlotta, "min" läkare, som hela tiden har tagit hand om mig tyckte att allt såg jätte bra ut i ögat med laserbehandlingarna osv, så detta var antagligen (hoppas hoppas hoppas) den sista gången jag var där.


Igår var det innebandy träning som vanligt, lätt den bästa träningen för mig någonsin tror jag, det kändes riktigt bra faktiskt. Vi fick även reda på att vi ska spela Cup om 1 månad, fan vad kul. Det känns som att allt kul händer på våren,  våren är braa.

Efter 1 ½ h träning gick jag och nadja ut och sprang i solen. duktiga!




Köpte innebandy stuffs i lördags: vattenflaska, strumpor, shorts, t-shirtar & innebandyklubba!

PUSS

21 Mars

Herregud, snart är det april. Tiden bara rinner iväg. Skönt att vintern är över och att våren är här iallafall, jag älskar våren. Man blir på mycket bättre humör, kan ha mindre kläder på sig, kan vara ute utan att frysa ihjäl.

Ut med alla svarta och tråkiga kläder och in med vårens söta och färgglada kläder istället!


Jag har inte uppdaterat min blogg på väldigt länge, men jag har inte riktigt haft lust med det. Eller rättare sagt, jag har inte haft lust att sitta vid datan överhuvud taget. Men nu ska jag försöka bli mer social här, men jag kommer nog i fortsättningen bara skriva  när man verkligen har något att skriva om. Annars blir det ju inte så kul..

Veckan i Sälen var bra, det var skönt att komma bort ifrån skolan och allt annat ett tag och bara ha kul.





bild ifrån en av dom 2 dagarna det var fint väder.

nu ska jag äta frukost, pusshej!


Sälen idag!

just nu sitter jag här vid datan och laddar över massa bra musik till min och nadjas mp3er, hann inte göra det förut. nadja ligger bredvid mig i sin säng och är skit trött men galet glad.

idag så mötte jag först upp nadja och vi gick hem till mig. nadja dammsög vårat hus medans jag började packa.

jag har ju haft lite svårt att andas under ett par dagar nu, det har tryckt på halsen och känts väldigt obehagligt. och idag var det värre än någonsin så vid halv 5 tiden åkte jag, nadja och mamma in till acess akuten och satt och väntade där 2 timmar innan man fick hjälp. läkaren sa att det kunde vara globos (jag hade det när jag var 8 år) och det är när man är väldigt stressad, orolig och beskymrad så man får en klump i halsen. och jo det kan ju vara sant, det har varit mycket nu för min del, för mycket. skolan och relationer specielt.

så det ska bli extremt skönt med semester nu!! herregud, om 15 timmar sitter man troligtvis där i stugan med tänd brasa och kollar ut på all snö. jag har hört att det är mycket snö iår där också. ååh, vad mysigt allt ska bli.

det här ska bli en av dom bästa veckorna i mitt liv!


kommer sakna alla här hemma och ni får ta hand om er <3

nu ska vi sova så vi hörs om en vecka, massa godnatt pussar från oss!

7 Mars


jag har ju kännt några dagar att det har blivit jobbigare att andas, och jag har ingen aning varför. men jag gissar att det är någon förskyldning som satt sig konstigt på mig eller något. har fått hosta och börjat tappa rösten också, om jag blir sjuk så vet jag inte vad jag gör.

igår så hade jag en mysig kväll med familjen, och sen kom nadja + hennes pappa och lämnade all hennes packning. och jag som inte äns har börjat packa än, vet inte varför men jag ska alltid göra allt i sista stund.

idag vaknade jag klockan 8!! på en lördag? egentligen är det inte okej, men idag var det väl rätt bra, för jag har massa att göra idag.

nu ska jag ladda över massa musik till min mp3, att sitta i en bil i 7 timmar utan musik går inte!

/lovisa


 

6 Mars

Okej, fysik provet gick nog inte så bra idag. men jag orkar faktiskt inte bry mig just nu, jag ska iallafall inte bli någon elektro-nisse, hoppas jag.

dagen var rätt lugn. det var härligt på våran sista svenska lektion att sitta dom 30 sista minuterna och tänka att detta var sista skoldagen innan våran skid semester.

efter skolan gick jag och nadja hem till mig, först städade vi och sen gjorde vi lite mat. måste bara påpeka att jag är grym på att steka bacon, jag är ju "schtekiepower".

efter det så kom våra mammor och hämtade oss och vi åkte till allum för att köpa saker till min och nadjas skidsemester.

köpte: skidglasögon, underställ, 2 par vantar och ansiktskrämer.

känns fortfarande inte som allt är på riktigt. liksom, om 2 dagar är vi i sälen just nu!

nu ska jag äta tacos och kolla på let's dance med familjen. hörs kanske senare!


5 Mars

egentligen mår jag rätt bra just nu, men jag har haft så mycket att plugga så jag knappt har kunnat tänka på något annat.

"Ska vi göra något idag? - Nej, måste plugga.."
"Ska du med till stan? - Nej, måste plugga"
"Ska du ha glass efter maten? - Nej, måste plugga"
"Kan inte du vänta här med mig på min buss? - Nej, Måste hem och plugga"


men imorgon är det fredag, UNDERBART!


grattis farfar som fyller år idag också,  jag saknar dig och älskar dig! <3


efter skolan imorgon ska jag, nadja och våra mammor till stan och köpa saker inför våran semester, inte långt kvar nu ju!

skriver imorgon kväll.


PUSS

4 Mars

idag har det varit en bra dag i skolan!

jag tror nadja är synsk, idag på morgonen skulle vi redovisa i SOn om praon och nadja sa såhär igår angående om hur redovisningen
skulle vara:
 "du kommer att läsa upp som nummer 5 och alex kommer säga en kommentar om att vi fick göra 70 frallor"

och vet ni? idag blev jag dragen att läsa som nummer 5 & alex sa likadan kommentar som nadja sa att han skulle säga!
jag tycker det var så jävla läskigt/kul att jag skrattade igenom mig min redovisning. men det är ju seriöst sjukt coolt om hon är synsk på riktigt.

sen så gjorde jag mitt HKK prov idag också. jag kände verkligen på mig att provet skulle gå bra, och det gjorde det. hade inte något direkt fel utan fick bara avdragsningspoäng för jag hade t.ex skrivit 1 sak för mycket osv på några uppgifter. tufft liv man har!

imorgon har jag mitt spanska prov. tror det kan bli ganska svårt, men jag känner mig rätt redo faktiskt.

nu ska jag duscha! pusspuss

3 Mars

dansen igår säger jag bara, jag och matilda stog mest bara och skrattade åt hur dåliga vi var. herregud, vad har hänt med oss egentligen? vi som var så grymma där ett tag. men det kanske är för att det är så hög press på oss nu och att vi inte pallar det enkelt inte.

idag så vaknade jag vid 9.00, skönt att kunna sova tills man vaknade av sig själv.
sen vid 10.00 började jag plugga, och gjorde väl det till 15.00 ungefär, ska snart börja igen. det är så booring, men ska inte ge upp. basta!

PUSS

JAG ÄR VÄRLDENS LYCKLIGASTE JUST NU

..för jag fick precis beskedet om att jag och nadja kan åka till sälen tillsammans!!

det var ju lite problem innan om att vi inte skulle få plats i stugan först, eftersom vi kommer vara 9 stycken sammanlagt. men det problemet löste sig senare. men då dök nästa upp, och det var att vi inte fick plats i bilen. men då erbjöd mina snälla släktingar (barbro & sten) att ta en egen bil upp till sälen, och då fick vi plats där också.

det känns verklgien helt overkligt.

sälen betyder otroligt mycket för mig eftersom jag har varit där varje år ända sen jag var 7 år, har så himla många minnen därifrån.

detta blir första året som jag kommer ha en kompis med mig, och jag ser verklgien mig och nadja ligga i någon snödriva och skratta åt något eller att vi ramlar i liften, bara sådanna saker som vi kan göra!

..så, på söndag morgon åker vi!

nu måste jag börja planera massa med saker jag ska hinna denna veckan, mina prov, läxor, packa, daniellas födelsedag, träningar osv.

wihoo


nu kommer matilda, och vi ska till mölnycke för träning nu. denna gången ska vi sätta skiten!

pussar



2 Mars

Jag har ont i magen. Har ingen aning varför men det värker som tusan iallafall. Hoppas absolut inte det blir värre, så jag missar träningen sen.

Igår hände väl inte så specielt mycket egentligen, hade teori i innebandyn, kollade på junior/92ornas match och sen pluggade jag väl i stort sett resten av dagen. Att plugga är verkligen något av det tråkigaste som finns, men efteråt känns det rätt bra faktiskt.

Idag var det första dagen i skolan på nästan 1 månad. Herregud vad tiden har gått snabbt ändå.
Men det var rätt kul faktiskt, saknat så många personer.

Imorgon är vi lediga ifrån skolan och det är riktigt soft!

nu ringer någon. mamma pratar med lite *speciel* röst så jag tror det är Nadja.


5 minuter senare

Det var Nadja.

/lovisa

Lista på bloggare på Svensk bloggtrafik - Gratis trafik till din blogg