första praodagen

i morse klockan sju gick jag hemifrån och mötte nadja, och vi tog halv åtta bussen in till stan.  men när vi väl satt på bussen in så kom vi på att bussen bara gick till korsvägen. så vi fick springa som fan till kungsportplatsen för att hinna i tid. och vi kom 2 minuter innan vi skulle börja, puh.

sen när vi kom dit så var dom typ inte förbredda på att vi skulle komma dit  och vi fick försmå och tighta t-shirtar + att vårat första jobb var att göra iordning 50 mackor, kul. så vi var nära på att ringa till våran Syo och be henne komma och rädda oss.

men sen efter någon timma så blev det mycket roligare och bättre. vi fick ta emot beställningar ifrån kunder osv. jag har ju alltid älskat att "leka affär" och nu blev det liksom verklighet, så det var ju nästan lite som en dröm.

det var också skit svårt att hitta var allt var och hur allt fungerade och så först. men det löste dig också, och jag och nadja blev nästan proffs på allt kändes det som.

personalen, som i vilket fall var hur gulliga som helst mot oss. var väldigt stolta och berömde oss hela tiden för dom tyckte vi var så dukitga.

och ett plus på det hela så får vi äta vad som helst som finns på cafét. och idag blev det: smoothie, fanta, vatten, mocka-kaffe, brockoli paj, hallon paj, choklad boll och mini crossaint. 

VI KOMMER RULLA DÄR IFRÅN SNART!


men somsagt, dagen började dåligt men slutade hur bra som helst. älskar stämningen mellan alla och det känns redan som vi är med i deras lilla "gäng", haha.









Kommentarer
Postat av: Nadja

vi är så sjukt smarta xD haha , dagen har vart rätt bra:) tycker också vi kom in igänget , härlig! ily , <3

2009-02-16 @ 21:27:12
Postat av: Bärdyck

jag har en liten jävla grej att säga, det står väl på bussen att den bara går till Korsvägen? XDXD hahaha, iaf på en utav dom :)

2009-02-16 @ 21:46:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Lista på bloggare på Svensk bloggtrafik - Gratis trafik till din blogg